به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده با اشاره به نظام آموزشی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: شیوه آموزشی در دانشگاه پیام نور به گونهای است که اساتید در طول ترم تحصیلی برای تکمیل موظفی خود به صورت تمام وقت در اختیار دانشگاه هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر اینکه اساتید دانشگاه پیام نور با نظام ساده ارتقا نمییابند، افزود: ارتقای رتبه اساتید دانشگاه پیام نور همانند دیگر دانشگاهها منطبق بر آئین نامه ترفیع وزارت علوم است و با وجود حجم کاری بالا، اساتید این دانشگاه همواره اهتمام ویژه ای برای ارتقا به مراتب بالاتر داشتهاند.
وی ارتقای نظام رتبه بندی بین المللی در دنیا را مهمترین اولویت دانشگاه پیام نور دانست و اظهار داشت: با توجه به جایگاه و ویژگیهای منحصر به فرد دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور در ارائه خدمات آموزشی و برگزاری آزمونهای الکترونیکی، انتظار داریم که پشتیبانی لازم برای جذب دانشجوی بین المللی در این دانشگاه صورت گیرد.
وی با اشاره به آزمایشگاهها و کارگاههای عملی پیشرفته و مجهز دانشگاه پیام نور گفت: بسیاری از آزمایشگاههای دانشگاه پیام نور در استانها نسبت به آزمایشگاههای دانشگاههای مادر در آن استان، از تجهیزات پیشرفتهتری برای تحقیق و پژوهش محققان برخوردار است.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به ویژگیهای مهم این دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور مورد اقبال مردم در اقصی نقاط کشور و دارای ظرفیتهای ویژه است که باعث شده بسیاری از دانشجویان این دانشگاه را برای تحصیل برگزینند که این مسئله رسالت و مسئولیت اجتماعی ما را سنگینتر میکند.
تقی زاده میزان شهریه دانشگاه پیام نور را نسبت به دیگر دانشگاهها بسیار پایین و مناسب برای خانوادهها کم بضاعت عنوان کرد و گفت: دانشگاه پیام نور به جای افزایش شهریه به دنبال کسب درآمدهای اختصاصی است تا ضمن پایدارسازی منابع و خوداتکایی، شرایط تحصیل را برای تمامی جوانان جویای علم این مرز و بوم حتی در نقاط کم برخوردار فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه امسال ۶۵ هزار دانشجوی مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور پذیرش شدهاند، گفت: وظیفه ما ایجاد انگیزه، امید، نشاط و فراهم سازی بسترهای ادامه تحصیل جوانانی است که آینده ساز میهن اسلامی هستند و در این مسیر نیازمند حمایت و پشتیبانی مسئولان برای ارتقا و اعتلای بیشتر دانشگاهها و کشور هستیم.
نظر شما