به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، در گزارش اخیر آمده است: «درصد کمتری از زنان ۱۵ تا ۴۴ ساله در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ (۵۲.۱ درصد) در مقایسه با زنان ۱۵ تا ۴۴ ساله در سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵ (۵۴.۹ درصد) دارای فرزند شده اند.
کاهش روند پدر شدن در مردان نیز مشاهده میشود. در این گزارش آمده است که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، ۳۹.۷ درصد از پسران و مردان ۱۵ تا ۴۴ ساله صاحب فرزند شده اند، در مقایسه با ۴۳.۸ درصد در طی سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵.
به گفته نویسندگان این مقاله، به طور کلی، نرخ زاد و ولد برای آمریکاییها طی پنج دهه گذشته به شدت کاهش یافته است: بین سالهای ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۸، میانگین تعداد کودکانی که به ازای هر زن متولد شدهاند، از سه فرزند به دو فرزند کاهش یافته است.
تا سال ۲۰۱۹، میانگین زنان ۱۵ تا ۴۹ ساله، ۱.۳ فرزند به دنیا آورده بودند و میانگین مردان نیز ۰.۹ فرزند داشتند.
این مطالعه جدید نشان میدهد که زنان آمریکایی تمایل دارند اولین فرزندشان را در اواخر عمر باروری خود داشته باشند.
بر اساس این گزارش که بر اساس یک نظرسنجی ملی از تقریباً ۲۱۵۰۰ آمریکایی ۱۵ تا ۴۹ ساله انجام شد، میانگین سنی برای به دنیا آوردن اولین فرزند در سال ۲۰۱۹ برای زنان حدود ۲۴ سال و برای مردان ۲۷ سال بود. احتمال اینکه یک زن اولین فرزندش را در سن ۴۰ سالگی بدنیا آورد از ۸۳ درصد در سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵ به ۸۱ درصد در سال ۲۰۱۹ کاهش یافت. کاهش مشابهی برای مردانی که در سن ۴۰ سالگی پدر میشوند مشاهده شد: از ۷۸ درصد در سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵ به ۷۲ درصد در سال ۲۰۱۹.
بر اساس این گزارش، دلایل این روندها بسیار است: دسترسی بهتر به پیشگیری از بارداری، زنان بیشتری به دنبال تحصیلات عالی هستند، ورود و ماندن بیشتر زنان در نیروی کار، تغییر ارزشهای خانوادگی، بی ثباتی روابط و نگرانی در مورد مسائل مالی شخصی و هزینه بالا تربیت فرزند.
نظر شما