به گزارش خبرگزاری مهر، سروان مهرداد رامش جان با تشریح عملکرد ۹ ماهه یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان بیان داشت: در این مدت همچنین ۷۱ جفت تخته ترال قایق، ۶۵ دستگاه تور ترال قایق، سه جفت تخته ترال لنج، یک دستگاه تور ترال لنج، هشت دستگاه پرساین و یکهزار و ۲۱۳ طاقه تور منوفلامنت کشف شد. در این راستا ۹۲ نفر متهم دستگیر شدند و برای همه شناورهای توقیفی نیز پرونده تشکیل شد.
سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان اظهار کرد: بیش از ۴۰ پرونده به کمیسون تخلفات صید و صیادی شیلات استان معرفی شد و بخشی نیز به مراجع ذی صلاح معرفی شده اند.
سروان رامش جان با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات در یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در کنار گستردگی نوارساحلی هرمزگان و برخورداری این استان از بزرگترین ناوگان صیادی و بیشترین صیاد و بنادر صیادی در سطح کشور گفت: حفاظت از منابع و ذخایر آبزیان در آبهای تحت حاکمیت جهموری اسلامی ایران و همچنین ایجاد آرامش دریا در حوزه صید و صیادی از مهم ترین وظایف این یگان است که با تعصب و تلاش مجموعه شیلات هرمزگان با وجود همه کمبودها و کاستی ها به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.
وی تاکید کرد: شماره تلفن ستاد یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان ۰۷۶۳۳۳۳۱۴۳۴ آماده دریافت هرگونه اخبار و اطلاعات در راستای صید و صیادی و خدمات رفاهی به جامعه صیادی است.
هم اکنون افزون بر ۳۵ هزار صیاد با حدود چهار هزار و ۶۰۰ فروند شناور در آبهای استان هرمزگان مشغول به صیادی هستند که صیدغیرمجاز تهدیدی جدی برای اشتغال این افراد است.
نظر شما