۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۲۵

دانشیار گروه شنوایی شناسی عنوان کرد؛

چه کسانی دچار پیرگوشی می شوند

چه کسانی دچار پیرگوشی می شوند

دانشیار گروه شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره علل کاهش شنوایی در سالمندان، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید فراهانی، «پیرگوشی» یا کم شنوایی در سالمندان را به عنوان یکی از شایع‌ترین اختلالات در افراد مسن دانست و گفت: پیرگوشی به صورت کاهش حساسیت شنوایی و توان درک گفتار در محیط‌های پر سروصدا، کاهش پردازش اطلاعات شنوایی در مغز و نقص در جهت‌یابی منبع صدا بروز می‌کند.

وی با اشاره به بیماری‌های مزمن گوش در بزرگسالی و سالمندی، افزود: اختلال در شنوایی، می‌تواند یک طرفه، دو طرفه و یا همراه با مشکل شنیدن در گفتار باشد.

فراهانی به عارضه سخت شنوایی اشاره کرد و گفت: سخت شنوایی، درجاتی از خفیف تا شدید را شامل می‌شود و این قبیل افراد از زبان گفتاری استفاده می‌کنند.

دانشیار گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: برخی عوامل اکتسابی منجر به کاهش شنوایی می‌شود که شایع‌ترین آنها، وجود جرم‌های فشرده در مجرای گوش خارجی است.

فراهانی افزود: ضربه به سر یا تروما، مواجهه با صداهای بلند به ویژه در محیط‌های شغلی، سوءتغذیه و همچنین، عفونت‌های ویروسی، از جمله عوامل اکتسابی در بروز کاهش شنوایی افراد سالمند است.

کد خبر 5684424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عبدالله IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷
      0 0
      سلام. انصاف نیست سمعک از الماس هم گرانتر باشد!