حسین مولایی در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: قرار بود در سالهای گذشته احیای این دریاچه با طراحی مجازی انجام شود که متأسفانه این پروژه به سرانجام نرسید و ما بهسازی کانال آبور این دریاچه را شاهد هستیم تا زمینه برای احیای این منطقه و تأمین آب انجام شود.
وی تصریح کرد: با توافقی که با زارعین و کشاورزان پایاب سد گیلارلو انجام شده، قرار است در یک سال آینده آب زراعی از این دریاچه تأمین نشود تا ما بتوانیم از روشهای مختلف تأمین آب دریاچه را انجام داده و شرایط مناسبی را در اطراف دریاچه گیلارلو برای حضور گردشگران و فضاهای تفریحی مهیا کنیم.
فرماندار شهرستان گرمی گفت: پیشبینی ما این است که اگر در ۲، سه سال آینده برای تأمین آب دریاچه گیلارلو اقدامی نشود، شاهد خشکیدن این دریاچه خواهیم بود و از همین رو برنامهریزیها را به نحوی به پیش میبریم تا زیبایی این دریاچه باقی بماند.
مولایی افزود: برای زیرسازی و آسفالت مسیر دریاچه ۱۱ میلیارد تومان تأمین اعتبار انجام شده و برای روشنایی مسیر و اجرای طرحهای بومگردی نیز ۲۰ میلیارد تومان منابع نیاز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حالی که این دریاچه در سالهای گذشته آب شرب گرمی را تأمین میکرد و ظرفیت آن بیش از ۸.۵ میلیون متر مکعب بود اما امروز با کاهش منابع آب روبهرو شده و از سال ۸۶ به عنوان منطقه گردشگری و سد زیبا مورد توجه قرار گرفته اما بلاتکلیفی در مدیریت این مجموعه، فضای سبز و دیگر امکانات تفریحی این منطقه را به شکل نامناسب و مخروبه درآورده است.
فرماندار شهرستان گرمی اضافه کرد: انتظار میرود با احیای فضای سبز و برقراری تجهیزات و امکانات مورد نیاز این منطقه نمونه گردشگری به یک فضای مناسب در گرمی تبدیل شود تا خانوادهها و گردشگران در فصول مختلف از زیباییهای آن استفاده کنند.
نظر شما