به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد افزود: هر درخواستی برای ایجاد رشته یا دانشکده علوم پزشکی ابتدا می بایست از سوی دانشگاه ها داده شود؛ به این ترتیب درخواست و پیگیری نمایندگان مجلس یا سایر مراجع، صرفا جنبه تسهیل گری و حمایت دارد و اساسا آنچه در شورای گسترش مطرح می شود، درخواست اولیه دانشگاه است که ممکن است ناظر به تاسیس رشته یا دانشکده جدید باشد.
باقری فرد ضمن بیان این مطلب گفت: وقتی درخواستی برای تاسیس دانشکده جدید در شورای گسترش طرح و راجع به آن تصمیم گیری می شود، لزوما باید فرایند کارشناسی را طی کند و تنها پس از طی این فرایند است که وزارت بهداشت راجع به موضوع در چارچوب مقررات و دستورالعمل های لازم الاجرا و با رعایت سند آمایشی تصمیم گیری می کند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: هر درخواستی خطاب به وزیر یا بنده برای تاسیس دانشکده، داده می شود، منحصرا به شورای گسترش که مرجع تشخیص و کارشناسی موضوع است ارجاع می شود و ارجاع یک درخواست به معنی رد یا تایید آن نیست.
وی افزود: شورای گسترش وزارت علوم نیز همین کارکرد را دارد و همواره درخواست های مردمی یا کارشناسی یا درخواست هایی از جانب نمایندگان مجلس راجع به تاسیس دانشکده مطرح است که تاکیدی بر درخواست اولیه دانشگاه بوده و همراه با بررسی درخواست اولیه، توسط اعضای شورا ملاحظه می شود.
باقری فرد تصریح کرد: مطابق قانون اساسی نمایندگان مجلس حق دارند در همه مسایل داخلی و خارجی کشور اظهار نظر کنند و دیدگاه یا مطالبه هر یک از ایشان در خصوص تاسیس دانشکده علوم پزشکی کاملا محترم و نشانه توجه آنها به مردم است؛ اما در عین حال شورای گسترش مکلف است در فرایند کارشناسی به وظیفه خود عمل و مبتنی بر نیاز سنجی، امکان سنجی و در چارچوب مقررات تصمیم سازی کند.
نظر شما