به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره امور هنرهای نمایشی بنیاد شهید کشور صبح چهارشنبه در جمع هنرمندان شرکت کننده در این مراسم با بیان اینکه در این جشنواره هنرمندانی از ۱۵ استان کشور حضور دارند، اظهار داشت: این جشنواره در بخشهای صحنهای و خیابانی برگزار می شود.
محمد لارتی عنوان کرد: ۱۳ اثر در بخش صحنه ای و ۱۸ اثر در بخش خیابانی در این رویداد هنری به روی صحنه می رود.
وی بیان کرد: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی ایثارگران برگزار می شود و عمده تولیدات مربوط به زندگی نامه شهدا و بخش دیگری از آثار به شهدای بهنام پرداخته است.
لارتی گفت: هنرمندانی که در این جشنواره حضور دارند از هنرمندان فرهیخته کشور هستند و آثار خود را در قالب نمایشهای حرفهای به دبیرخانه ارسال کردند.
رئیس اداره امور هنرهای نمایشی بنیاد شهید کشور افزود: ۲۷۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۲۰ اثر مورد بازبینی قرار گرفت و بعد از طی چندین مرحله بازبینی، آثار نهایی شد که در این جشنواره به نمایش گذاشته می شود.
وی بیان کرد: شب های بارانی، اسماعیل، دل لرزه، مادر، علیرضا، نذر عباس، میشوسوزوکی، وارث، پرواز بال های سوخته، روایت هایی از هشت سال زنانگی، مجلس شبیه خوانی قربانی، روایت های زارا و عشق در قطاری که تمام نشد از اثاری است که در بخش صحنه ای شاهد آن خواهیم بود.
لارتی عنوان کرد: کوچ، سرباز، راه سخت، جوال، نامه، دهه شصت، پستچی، لالایی های نه نه ایران، طواف خون، گزارش یک تابوت، هناس، جامانده، مستطیل سبز، نقل در معرکه، از خاک برگشته، همراه مردم و مالک اشتر از آثاری است که در بخش خیابانی به روی صحنه می رود.
او گفت: آثار در بخش صحنه ای در فرهنگسرای خاتمی، سالن هنر ارشاد، تالار فرهنگ کوشکنو، مجموعه فرهنگی کاووسی و سالن هلال احمر به روی صحنه می روند.
لارتی یادآور شد: اختتامیه این جشنواره در ۲۹ دی ماه در سالن همایش آموزشکده شهید بهشتی ساعت۱۵ برگزار میشود.
نظر شما