پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ دی ۱۴۰۱، ۹:۰۵

مدیر جهاد کشاورزی مهرستان خبر داد؛

راه اندازی ۱۲ واحد صندوق خرد زنان روستایی در مهرستان

راه اندازی ۱۲ واحد صندوق خرد زنان روستایی در مهرستان

زاهدان- مدیر جهاد کشاورزی مهرستان، گفت: تعداد ۱۲ واحد صندوق خرد زنان روستایی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که ۷ مورد آن در سال جاری راه اندازی شده اند.

عبدالله سپاهی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این صندوق‌ها داری ۳۱۸ نفر عضو و سرمایه آنها به ۳ میلیارد و ۸۷۹ میلیون ریال ارتقا پیدا کرده است.

وی خاطر نشان کرد: تشکیل صندوق‌های خرد زنان روستایی، گامی مؤثر در راستای کارآفرینی، اشتغال‌زایی و کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد خانوار است.

وی با اشاره به مزایای صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، گفت: در این صندوق‌ها، زنان روستایی با استفاده از پس اندازهای کوچک خود به نوعی سرمایه‌گذاری کرده و با وام‌های این صندوق، فعالیت‌های تولیدی خود را رونق می‌بخشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهرستان با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی در روستاهای این شهرستان به لحاظ تولید گیاهان دارویی و صنایع‌دستی وجود دارد، اظهار امیدواری کرد زنان روستایی گامی مؤثر در راستای تولید و اشتغال بردارند.

کد خبر 5686436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha