پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

کشف کلاهبرداری اینترنتی در الیگودرز

کشف کلاهبرداری اینترنتی در الیگودرز

الیگودرز- سرپرست فرماندهی انتظامی الیگودرز از کشف کلاهبرداری اینترنتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اسدالهی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی مراجعه و اعلام شکایت دو نفر مبنی بر اینکه در فضای مجازی تلگرام و سایت شیپور با یک نفر آشنا و پس از ورود به کانال مجازی خرید و فروش کالا مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال از طریق ربات موجود در کانال مذکور از آنها کلاهبرداری شده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا این شهرستان قرار گرفت.

وی، افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد وجوه شاکی به کارتی متعلق به شخصی به آدرس تهران واریز شده است.

سرپرست فرمانده انتظامی الیگودرز، اظهار داشت: در راستای اجرای دستور مقام قضائی حساب مربوطه مسدود و پرونده با معرفی متهم، به مراجع قضائی ارسال شد.

سرهنگ اسدالهی، عنوان کرد: استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی مستلزم داشتن دانش و آگاهی کافی در خصوص فواید و یا تهدیدات اینگونه شبکه‌ها می‌باشد و بیشترین مراجعه کنندگان به اماکن انتظامی به صورت ناخواسته و از روی عدم آگاهی در دام شیادان می‌افتند که ممکن است تبعات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد، از این رو توجه به هشدارهای انتظامی ضروری بوده و شهروندان هر گونه موارد مشکوک را در سریع‌ترین زمان ممکن به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 5686689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha