به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شکیبا شامگاه سه شنبه در نشست متولیان بهداشت استان کرمانشاه که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: همکاری بین بخشی در بحث جوانی جمعیت باید جدی گرفته شود و در این راستا همکاری و همراهی امامان جماعت و فرمانداران ضروری است و در این خصوص شورای اداری در شهرستانها باید تشکیل شود تکالیف را مشخص کنید.
وی افزود: مقام معظم رهبری به صورت مکرر در رابطه با جوانی جمعیت هشدار داده و تاکید کردند که ما باید برای نجات کشور اقدام کنیم و اعتمادسازی و امیدآفرینی دو مقوله مهم است که برای رسیدن به آنها در جامعه برنامه ریزی صحیح باید داشته باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: فرزندآوری و جوانی جمعیت باید نگاه مردمی و خانوادگی شود به طوری که خانوادهها بدانند با حس فرزنددار شدن و با تعدد فرزندان زندگی شادابتری داشته باشند.
شکیبا بیان کرد: همچنین نهادها و سازمانهای متولی علاوه بر ارائه برنامه و راهکار در این مورد باید به فکر تسهیل و تشویق و آموزش زوجها در خصوص فرزندآوردی، فرهنگسازی در مورد فواید فرزندآوری باشند.
بهرهمندی بیماران خص از صندوق بیمه سلامت
علیرضا حریقی معاون بیمه و خدمات سلامت استان کرمانشاه در ادامه این نشست گفت: در بیمه سلامت صندوقی جدید برای بیماران خاص و سخت درمان ایجاد شده تا از ۱۰۷ نوع بیماری حمایت مالی شود.
وی افزود: برای این صندوق پنج هزار میلیارد تومان تصویب شده است که به هزینههای درمان این بیماران اختصاص مییابد.
معاون بیمه و خدمات سلامت استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: افراد دارای بیماری خاص اگر به مراکز دولتی مراجعه کنند خدمات به این افراد صد درصد رایگان است و اگر به بیمارستان خصوصی مراجعه کنند تا ۸۰ درصد خدمات رایگان است.
حریقی گفت: بیماران خاص و سخت درمان از جمله، تالاسمی، هموفیلی و سایر بیماران متابولیک میتوانند با ثبت نام در سامانه و نشان دار کردن بیماری از خدمات و تخفیفات ویژه بهرهمند شوند.
نظر شما