علی صفدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این دوره به منظور توانمندسازی کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه برگزار می شود و امیدواریم شروعی برای درخشش دوباره داستان نویسی کرمانشاه باشد.
وی افزود: امروز جامعه ما نیاز به امید و نشاط دارد و یکی از مهم ترین راه های انتقال امید به جامعه تولید متن های خوب و جذاب است.
مدیرکل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در یک نمایش طنز یا استند آپ کمدی، بخشی از جذابیت به اجرا بر می گردد، اما مهمترین قسمت داستان و سوژه ای است که در متن دنبال می شود و این از هنر نویسندگان است.
صفدری ادامه داد: ادبیات و داستان نویسی حوزه ای اثر گذار، ماندگار و جریان ساز است که برای توسعه مفاهیم ناب و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی باید به درستی از آن استفاده کنیم.
وی با اشاره به اثر گذاری داستان و داستان نویسی، گفت: تاکید بر نظام خانواده یکی از مهم ترین نکات در نگارش متون است و با دقت به این حوزه اثر گذاری فرهنگی را می شود دنبال کرد.
دوره تخصصی داستان نویسی «جلال آل احمد» با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه طی روزهای پنج شنبه و جمعه ۴ هفته متوالی به صورت مجازی و حضوری و در ۲ کارگاه مجزای پسران و دختران برگزار خواهد شد.
نظر شما