محمد حسین صفاری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بالغ بر یک سوم جمعیت استان اصفهان اصفهان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که برابر با بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است و دو سوم جمعیت تحت پوشش سایر بیمهها هستند.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از مردم تحت پوشش چند نوع بیمه هستند و خدمات متفاوتی را دریافت می کنند، گفت: هم اکنون مسئول صندوق بیمه ای بیماران صعب العلاج، بیمه سلامت است که بعلت عدم همراهی برخی سازما های بیمهگر، ارائه خدمات به آنها دچار اشکال شده است و در صورت تجمیع تمام بیمهها دیگر شاهد این دست مشکلات نخواهیم بود.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به اینکه تاکنون در استان اصفهان بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج هزینه شده است، گفت: صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در راستای اجرای بندهای ۹-۲ سیاستهای کلی سلامت و به استناد بند ن تبصره ۱۷ قانون برنامه بودجه ۱۴۰۱ برای اولین بار در دولت سیزدهم تشکیل و از آبان ماه جاری در سطح استان کارگروه استانی تشکیل شد.
وی افزود: درهمین راستا سازمان بیمه سلامت جهت حمایت، کاهش پرداخت از جیب و جبران بخشی از هزینه های درمان ۱۰۷ بیمار خاص و صعب العلاج ازجمله بیماران تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیزی، پیوندهای کلیه، کبد، ریه، روده، قلب و پانکراس، انواع سرطانها، اتیسم، بال پروانه ای، بیماران مزمن روانی و… اقدام کرده است.
بیش از ۷۰ درصد بیمه شدگان سلامت به صورت رایگان خدمات دریافت میکنند
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان ادامه داد: با اجرای طرح دارویار از خردادماه امسال تاکنون حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بابت این طرح به داروخانه های سطح استان پرداخت شده است.
وی به طرح پوشش همگانی بیمه سلامت رایگان برای اقشار ضعیف جامعه از دیماه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزارنفری افراد تحت پوشش دراین استان بیش از ۷۰ درصد بصورت رایگان بیمه شده و از خدمات بیمه سلامت استفاده می نمایند.
صفاری با اعلام اجرای طرح پزشک خانواده شهری برای جمعیت صندوق بیمه سلامت همگانی از دیماه پارسال، افزود: از اواخرسال گذشته افراددارای بیمه سلامت همگانی رایگان ساکن در شهرهای بالای ۲۰ هزارنفر به تعداد بیش از ۵۰۰ هزارنفر نیز با مشارکت پزشکان مطب دار بخش خصوصی تحت پوشش طرح پزشک خانواده قرارگرفته که به ازای جمعیت منتسب شده به هر پزشک و با پرداخت سرانه ماهیانه، علاوه بر انجام مراقبت ها و پیگیری های لازم درمورد بیماری های شایع مانند فشارخون و دیابت ازجمعیت تحت نظر توسط پزشک، پرداختی مردم نیز به حداقل ممکن کاهش داده شده است.
صفاری اشاره کرد: بیمه سلامت به منظور اجرای سیاستهای جمعیتی مقام معظم رهبری و افزایش نرخ جمعیت کشور، پوشش بیمه ای خدمات درمانی ناباروری تا سقف ۹۰ درصد هزینه کرد و در حال حاضر هزینه های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی با اظهار اینکه بیمه سلامت با حدود ۵ هزار موسسه تشخیصی درمانی شامل پزشکان، داروخانه ها، بیمارستان ها و موسسات پاراکلینیک دربخش های دولتی و خصوصی قرارداد منعقد کرده است، گفت: بیمه سلامت طی انعقاد قرار داد با انجمن های تخصصی مراکز توانبخشی (کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی)، ارتوپدی فنی، اوتیسم و غیره، بالغ بر ۵۹ خدمت توانبخشی به تعهدات سازمان بیمه سلامت افزوده شد.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان از کاهش فرانشیز (خودپرداخت) هزینه های سرپایی و بستری افراد سه دهک اول درآمدی جامعه و مددجویان تحت پوشش کمیته امدادحضرت امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی خبر داد و بیان داشت: این افراد بصورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قراردارند جهت پرداخت هزینه های خود درمراکزدرمانی نسبت به سایرین از تخفیف بیشتری برخوردارند به نحوی که در بخش بستری ۹۵ درصد هزینه و دربخش سرپایی ۸۰ درصد هزینه این افرادتوسط سازمان بیمه سلامت پرداخت می شود.
صفاری پرداخت به روز مطالبات کلیه موسسات طرف قرارداد طی ۱۵ ماه گذشته را اتفاق میمون دانست.
نظر شما