۲۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۷:۲۵

نخستین دانش‌نامه قرآن پژوهان ایران منتشر شد

نخستین دانشنامه قرآن پژوهان ایران تألیف سعید بهمنی از سوی مرکز فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و انتشارات بوستان کتاب در 386 صفحه به شمارگان دو هزار نسخه منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این دایرة ‌المعارف باهدف شناسایی و معرفی متخصصان قرآن ‌پژوه کشور تهیه و تنظیم شده است.

جلد نخست این دانش‌نامه، نخستین مرحله از طرح جامع دانش‌نامه قرآن پژوهان است و مراحل بعدی آن، نگارش دانشنامه قرآن پژوهان جهان اسلام، غیر مسلمانان و در  ایران و جهان است.

نویسنده در مقدمه این کتاب هدف از این طرح را چنین بیان می‌کند: بی‌تردید برخورداری از منابع انسانی کارآمد از مهم‌ترین امور در موفقیت مدیران ارجمند محیط‌های علمی، پژوهشی و آموزشی است؛ زیرا منابع انسانی متخصص، توانمند و کارآمد، به‌طور طبیعی بر پیشرفت و توسعه سازمانی تأثیرگذار بوده و حتی در صورت نبود اشراف موضوعی و حتی منابع سازمانی، این منابع متخصص و خلاق است که قادر به تأمین موضوع‌شناسی لازم و حتی طراحی و برنامه‌ریزی در جهت بهسازی سازمانی خواهد بود.

این اثر به معرفی قرآن پژوهانی می‌پردازد که دارای آثار تألیفی و پژوهشی در حوزه علوم و معارف قرآنی بوده و خدمات علمی خود را در داخل کشور ارایه می‌کنند.

در این دانش‌نامه، پس از آن‌که نویسنده درباره ضرورت این فرآیند و چگونگی گرد آوری و تنظیم اطلاعات سخن گفته است، به‌ترتیب حروف الفبا، سیصد نفر از قرآن پژوهان کشور را معرفی کرده است. مشخصات، زندگی‌نامه، نشانی‌ محل کار و منزل به همراه شماره تلفن، رتبه‌های علمی، نقش‌ها و فعالیت‌ها و سرانجام آثار هریک از قرآن پژوهان در ذیل اسم و عکس آن‌ها آمده است.

کد خبر 569470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha