به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس امروز در نشست خبری عنوان کرد: طی ۱۰ سال گذشته نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس تبدیل به رویدادی شده که رویکرد آن با سایر نمایشگاه ها متفاوت است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه اینوتکس فرزند زمان خودش است، افزود: همچنان که زیست بوم فناوری و نوآوری در حال رشد است، این رویداد نیز توسعه می یابد و به دنبال انعکاس دغدغه و دستاوردهای اکوسیستم زیست بوم نوآوری است.
صفاری نیا با تأکید بر اینکه فعالان این حوزه نیازمند نمایشگاه هایی از جنس شبکه سازی هستند، عنوان کرد: اینوتکس سه هدف اصلی را دنبال می کند؛ همکاری و مشارکت بازیگران زیست بوم، جذب سرمایه برای استارت آپ ها و تولید محتوای آموزشی از اهداف نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس محسوب می شود.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه صندوق های پژوهش و فناوری برای جذب سرمایه استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان ایجاد شده اند و در حال حاضر ۵۰ صندوق برای این منظور راه اندازی شده است، تأکید کرد: در این نمایشگاه سعی شده سرمایه گذاران حضور داشته باشند و از طرف دیگر استارت آپ ها، طرح های خود را ارائه کنند؛ سرمایه گذاران تشنه طرح ها و ایده های ناب هستند و استارت آپ ها با پروژه های خوبشان فرصت های سرمایه گذاری را شکار می کنند. بنابراین اینوتکس فرصت مناسبی برای جذب سرمایه استارت آپ ها به شمار می رود.
وی با اشاره به رویدادهای اینوتکس از جمله نشست ها و استیج ها، خاطرنشان کرد: در این رویداد سعی می شود با برگزاری رویدادهایی، یافته های افراد خبره به استارت آپ ها آموزش داده شود. در واقع موضوعات استارت آپ ها و دانش بنیان ها در رویدادهای این نمایشگاه مطرح می شود.
صفاری نیا با بیان اینکه نمایشگاه اینوتکس از زمان دوره کرونا به صورت مجازی نیز دایر می شود، گفت: بنابراین بسیاری از این محتواها می تواند توسط استارت آپ های سراسر کشور قابل استفاده باشد.
وی با تأکید بر اینکه مأموریت جدید معاونت علمی، توسعه اقتصاد دانش بنیان است، اظهار داشت: در اینوتکس هم تلاش داریم به واسطه دعوت از صنایع بزرگ، کارآفرینان بزرگ کشور و فناوران به توسعه اقتصاد دانش بنیان کمک کنیم.
به گفته وی حضور استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در رویداد اینوتکس فرصتی را فراهم می آورد که در حوزه های اقتصادی کشور ورود کنند و صنایع بزرگ از این ظرفیت ها بهره ببرند؛ به این واسطه توسعه اقتصادی کشور رقم می خورد.
وی عنوان کرد: نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ در یک محیط علمی در ناحیه نوآوری پردیس اردیبهشت ۱۴۰۲ به مدت ۴ روز برگزار می شود.
صفاری نیا در ادامه با اشاره به بودجه پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: بودجه کل پارک های علم و فناوری کشور اندازه نصف بودجه دانشگاه تهران هم نیست اما با این حال توانستیم طی یک سال گذشته ۲۰ برابر بودجه ای که دولت در اختیار پارک قرار داده را به واسطه بخش خصوصی به دست آوریم و صرف شرکت های دانش بنیان واستارت آپ ها کنیم.
به گفته وی فروش شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس طی سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد ریال بوده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه فاز ۵ پارک فناوری پردیس در حال توسعه است، گفت: بنا داریم با کمک دولت و مجلس بر مشکلات فائق آئیم تا ناحیه نوآوری پردیس توسعه یابد.
نظر شما