پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷

معاون امور اقتصادی استاندار گیلان:

مردم برای تداوم پایداری انرژی در مصارف خانگی و صنعتی کمک کنند

مردم برای تداوم پایداری انرژی در مصارف خانگی و صنعتی کمک کنند

رشت - معاون امور اقتصادی استاندار گیلان مشارکت مردم در کنترل مصرف گاز و برق در استان را بسیار مهم برشمرد و گفت: مردم برای تداوم پایداری انرژی در مصارف خانگی و صنعتی باید کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اسحاقی عصر یکشنبه در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات صنایع استان گیلان اظهار کرد: پویایی صنایع و تولید منجر به توسعه و پیشرفت در بخش های مختلف می شود.

وی با تاکید بر هماهنگی و برنامه محور بودن در قطعی انرژی صنایع و واحدهای تولیدی، افزود: انسجام بخشی و برنامه ریزی در خاموشی ها در بخش تولید و صنعت در راستای پایداری انرژی موثر خواهد بود.

معاون امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه کنترل مصرف گاز و برق در استان یک تکلیف است، گفت: کنترل مصرف انرژی در استان نباید تولید صنایع و واحدهای تولیدی را با چالش روبرو کند.

اسحاقی، مشارکت مردم در کنترل مصرف گاز و برق در استان را بسیار مهم برشمرد و بیان کرد: مردم برای تدوام پایداری انرژی در مصارف خانگی و صنعتی باید کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه کشور در وضعیت حساسی قرار دارد، افزود: همدلی، انسجام و تلاش همه دستگاه های خدمات رسان از یک سو و همراهی و مشارکت مردم از سوی دیگر در این شرایط حساس کشور ضرورت دارد.

کد خبر 5695433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha