۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵

با حضور مسئولان؛

زنگ انقلاب در استان سمنان به صدا در آمد

زنگ انقلاب در استان سمنان به صدا در آمد

سمنان- مراسم نمادین زنگ انقلاب اسلامی و آغاز جشن های دهه فجر در مدارس شهری و روستایی استان با حضور مسئولان، خانواده معزز شهدا و ایثارگران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم نواختن زنگ نمادین انقلاب اسلامی صبح چهارشنبه در مدارس شهری و روستایی استان سمنان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و همچنین جمعی از خانواده معزز شهدا برگزار شد. مراسم محوری این رویداد معنوی امروز با حضور استاندار سمنان به میزبانی دبیرستان نمونه دولتی عفاف سمنان برگزار شد.

در این مراسم استاندار سمنان ضمن اشاره به اینکه امروز نسلی داریم که در کنار بزرگ‌ترهای خودشان در صحنه‌هایی مانند راهپیمایی‌های روز قدس، ۲۲ بهمن و … حضور دارند، گفت: جوانان ما نیازمند هدایت در مسیر درست فکری هستند.

سید محمدرضا هاشمی با بیان اینکه استان سمنان در زمره سه استان باسواد کشور است، تاکید کرد: امروز سواد آموزی یکی از مهمترین دستاوردهایی است که به برکت انقلاب اسلامی به دست آمده است.

وی با بیان اینکه امنیت در زمره نعمات ناشناخته‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی به دست آمده و باید قدردان آن باشیم، افزود: نشاط اجتماعی یکی از موضوعاتی است که باید در مسیر کسب علم و دانش از سوی مسئولان آموزش و پرورش مورد نظر قرار گیرد.

در میامی نیز زنگ انقلاب با حضور امام جمعه و فرماندار برگزار شد. حجت الاسلام محمد عزیزی امام جمعه میامی در این مراسم با بیان اینکه نابرابری و بی عدالتی در دوران طاغوت بیداد می‌کرد، گفت: استقلال سیاسی کشورمان در دوران پهلوی بر باد رفت و این مسائل باید برای جوانان و دانش آموزان بیان شود.

عزیزی با بیان اینکه دشمنان از فتنه ۸۸ تا ۹۸ و ۱۴۰۱ و … سیلی‌های محکمی از مردم ایران اسلامی دریافت کردند، بیان داشت: مردم ما همواره پشتیبان انقلاب اسلامی شأن هستند.

وی با بیان اینکه خواسته ما از مسئولان آن است که به وعده‌هایشان عمل کرده و به مردم خدمت رسانی کنند، بیان کرد: مسئولان نباید قولی بدهند که نمی‌توانند عمل کنند.

به گزارش مهر، در مراسم زنگ نمادین انقلاب اسلامی در استان سمنان فرمانداران و بعضاً ائمه جمعه و خانواده معزز شهدا و ایثارگران نیز حضور داشتند.

کد خبر 5698226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha