به گزارش خبرنگار مهر، نشست فیلم سینمایی آه سرد به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق و تهیه کنندگی رضا محقق ظهر امروز پنجشنبه ۱۳ بهمن ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
در این نشست علاوه بر تهیه کننده و کارگردان، ایمان صدیق بازیگر فیلم حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، ناهید عزیزی گفت: در شرایطی در جشنواره حاضر شدیم که حال ما خوب نیست و حال من نیز خوب نیست، فیلمی ساخته شد، کودکی متولد شد که میخواهم آن را به سرمنزل مقصود برسانم و این دلیل من برای حضور در این جشنواره است.
رضا محقق هم بیان کرد: حال ما که خیلی خوب است امیدوارم حال شما هم خوب باشد!
در ادامه ناهید عزیزی درباره تغییر نگاه جامعه به زن توضیح داد: فکر میکنم نگاه جامعه ایرانی به حقوق زنان در حال تغییر است و هرروز امیدوارتر میشویم که نگاههای بیشتری به زنان در جامعه باشد.
وی تاکید کرد: موضوع فیلم قتلهای ناموسی است و من سعی کردم با یک دید و قصه جدید به موضوع بپردازم. درباره ریتم کند داستان من نباید پاسخ دهم هرچند بخشی از آن به سلیقه من مربوط میشود که علاقه مند به این نوع روایت همراه با طمانینه هستم.
رضا محقق درباره امید به گیشه بیان کرد: من هیچ وقت ناامید نیستم و امیدوارم که فیلم بتواند به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند. هدف و رسالت این فیلم این بود که نشان دهیم خشم قابل پذیرش نیست و قتل، قتل است. اینکه یک فرزند تصمیم به انتقام از پدرش میگیرد دچار تاریکی درون میشود و در نهایت نمیتواند تصمیم بگیرد و همه چیز را به دست طبیعت میسپارد و در آخر نشان میدهد که بخشش از هرچیزی مهمتر است.
ناهید عزیزی نیز در این باره توضیح داد: دعوت به قضاوت نکردن چندسالی است که دستمایه سینمای ایران شده و معتقدم قضاوت یک امر انسانی است، موضوع من در این فیلم تصمیم یک فرد برای انتقام گرفتن یا نگرفتن است. قتلهای ناموسی شرایط عجیبی دارد چرا که در خانواده که کانون عشق و محبت است رخ میدهد و کل خانواده را تحت تأثیر قرار میدهد. به غیر قاتل و مقتول اعضای خانواده هستند که بیشترین ضربه را میخورند.
ناهید عزیزی گفت: من با حمایت و تشویق احمد بهرامی تصمیم به ساخت فیلم گرفتم، در این راه با مشکل جذب سرمایه همراه بودیم، بخشی از این بودجه شخصی تأمین شد و بخشی دیگر با همکاری رضا محقق که در دشت خاموش آشنا شده بودیم تأمین شد. در طول کار آقای محقق نیز از نظر تأمین بودجه من را حمایت کرد. تنها چیزی که کار را سخت میکرد، شرایط اقلیمی منطقهای بود که در آن کار میکردیم، بود. شاید برای سینمای مستقل بودجه کم باشد اما کسانی که در این پروژهها همکاری میکنند با دل و جان حضور دارند.
رضا محقق ادامه دهد: باید از احمد بهرامی که سرمایه سینمای ایران است تشکر کنم. سینمایی که من دنبال میکنم باید عشق در آن باشد و هیچ بیزنسی ندارد و همیشه دوست دارم در این حوزه کار کنم. بی شک شرایط سخت کار را میدانستم اما زلفم را گره زده بودم به خدا.
ناهید عزیزی بیان کرد: نتیجه بررسیهایی که داشتم متوجه شدم که قتلهای ناموسی ریشه در فرهنگ و جامعه دارد و نمیتوان نقش یکی را از آن یکی کمرنگ کنم، نمیخواستم درباره قانون حرف بزنم بلکه فقط میخواستم با یک فیلم اجتماعی تلنگری به این موضوع بزنم.
ایمان صدیق بازیگر فیلم درباره نقش خود در این فیلم توضیح داد: من تعریفی از زیرپوستی در هیچ نسخهای از کتابی در کارشناسی و ارشد ندیدهام اما درباره چیزی که نزدیک به زیرپوستی باشد برای سکانسهای مختلف با آقای باقری بارها صحبت کردم و نکات بسیاری از او برای نقشم یاد گرفتهام. خانم صدیق نیز پلان به پلان من را چک میکردند.
نظر شما