به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در خطبههای این هفته نماز جمعه گناوه با تبریک ۱۳ ماه رجب و میلاد باسعادت امیرالمومنین، علی (ع) با اشاره به نامگذاری این روز بزرگ به عنوان روز پدر، اظهار داشت: یکی از نعمتهای بی بدیل و بدون جایگزین الهی، نعمت پدر و مادر است که باید قدردان این نعمتها باشیم.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه بر اساس روایات اسلامی دعای والدین از دعاهایی است که شکی در استجابت آنها نیست افزود: اگر در زندگی توجه، عنایت، فضل خداوند و سعادت و عاقبت به خیری بخواهیم همگی در سایه احترام به پدر و مادر و قدردانی از آنها است.
وی با اشاره به آغاز ایام اعتکاف گفت: اعتکاف فرصتی برای خلوت و راز و نیاز با ذات کبرایی حق است که معتکفین با جدا شدن از استرسها و نگرانیهای دنیا دل خود را با ذکر الهی آرام میکنند.
جهاد تبیین حضرت زینب (س)
حجت الاسلام رکنی حسینی با تسلیت ۱۵ ماه رجب سالروز ارتحال حضرت زینب (س) اظهار داشت: حضرت زینب (س)، بانویی با عظمت، مکمل حادثه کربلا، مبلغ خون شهدا، تحلیل گر حادثه کربلا بود و اگر خطبههای و جهاد تبیین آن حضرت نبود، حادثه کربلا به دست فراموشی سپرده میشد.
وی ادامه داد: امروز اگر نام امام حسین (ع) و قیام عاشورا بر تارک تاریخ میدرخشد به دلیل زحمات و روشنگریها، تبیین، شجاعت، بصیرت و ولایتمداری حضرت زینب (س) است.
نقش رشد اقتصادی در حل مشکلات معیشتی
امام جمعه گناوه با اشاره به دیدار رهبر فرزانه انقلاب با گروهی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان عرصههای دانش بنیان کشور گفت: در این دیدار رهبر فرزانه انقلاب نکات مهم و راهبردی مطرح فرمودند که اگر هر یک از این نکات سرلوحه متولیان و مسئولان قرار گیرد بسیاری از مشکلات در این زمینه حل خواهد شد.
حجت الاسلام رکنی حسینی اضافه کرد: رهبری در این دیدار فرمودند که حل مشکلات محسوس معیشتی و رفاه خانوارها بدون رشد اقتصادی امکان ندارد و اگر بخواهیم تورمها، فشارهای اقتصادی و گرانیها رفع شود یکی از راه حل های آن رشد اقتصادی کشور است.
امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه ارائه آمار و اطلاعات دقیق از نکات دیگر فرمایشات رهبری در این دیدار بود، گفت: آمار و اطلاعات پایه اصلی تصمیم گیری های کارآمد برای کشور است و به برنامه ریزی صحیح و مدون در تمام زمینهها کمک میکند.
استفاده از جوانان کارآمد و توانمند و تحصیل کرده
وی با اشاره به اینکه به تعبیر فرمایش رهبری وجود جوانان تحصیل کرده از افتخارات کشور است گفت: جوانان تحصیل کرده باعث سرافرازی اما بیکاری آنها مایه سرافکندگی است که رهبری نیز در این دیدار به آن اشاره فرمودند.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای اصلی خانوادهها بیکاری جوانان است گفت: جوان کارآمد و تحصیل کرده و متخصص در کشور نیازمند شغل مناسب و امکانات پیشرفت علمی است که اگر زمینه برای این جوان فارغ التحصیل متخصص فراهم نشود از کشور مهاجرت خواهد کرد.
امام جمعه گناوه بیان کرد: باید از تخصص و توانایی جوانان کارآمد و توانمند و تحصیل کرده یشتر استفاده شود، همین جوانان کشور در دوران دفاع مقدس علیرغم داشتن سن کم، فرماندهی لشکر را برعهده داشتند و جنگ را اداره کردند لذا باید به جوانان اعتماد کرد و به آنها فرصت و امکانات داد.
امام جمعه گناوه با اشاره به موضوع مولدسازی از دیگر نکات فرمایش رهبری، گفت: مولدسازی تنها فروش اموال مازاد دستگاهها نیست بلکه باید زمینه تولید و تبدیل را فراهم کند.
وی بیان کرد: برخی دستگاههایی اجرایی میتوانند اموال مازاد خود را طبق قانون بفروشند ولی فقط فروش اموال و به دست آوردن درآمد حاصل از آن، حل مشکل نمیکند و حتماً باید این درآمد حاصل از فروش اموال مازاد، مولدسازی و برای توسعه شهر و بهره وری استفاده شود.
امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه شهرستان گناوه در طول سال و بخصوص در تعطیلات نوروز با جمعیت شناور مواجه است گفت: وضعیت کنونی بازار تجاری گناوه درخور شأن مردم و مسافران نیست و باید یک برنامه ریزی صحیح راهکار مناسب برای آن در نظر گرفته شود.
امام جمعه گناوه بیان کرد: هر دستگاهی قصد فروش اموال مازاد مانند زمینهای خود را دارد باید عایدی آن به شهر برسد برای مثال اداره راه و شهرسازی شهرستان، زمینی که در کنار تالار هنر دارد و قصد فروش آن را دارد باید مشخص شود که پول حاصل از آن کجا به کار خواهد رفت که برای رفع نیاز شهر نظیر توسعه فضای سبز و ساماندهی دست فروشان استفاده شود.
وی گفت: اگر بنا باشد دستگاهی برخی از اموال غیر مورد نیاز خود را بفروشد این درآمدها باید برای مولدسازی، ایجاد تولید، ساماندهی غیره استفاده شود.
نظر شما