پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹

هم‌زمان با دهه فجر انجام شد؛

️افتتاح مرکز پاراکلینیک و دیالیز بیمارستان «شهید ولیان» الیگودرز

️افتتاح مرکز پاراکلینیک و دیالیز بیمارستان «شهید ولیان» الیگودرز

الیگودرز- مرکز پاراکلینیک و دیالیز بیمارستان «شهید ولیان» الیگودرز با صرف ۸ میلیارد تومان اعتبار امروز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز پنجشنبه و همزمان با دهه مبارک فجر، در مراسمی با حضور استاندار لرستان و مقامات شهرستانی مرکز پاراکلینیک و دیالیز زنده یاد «میثم سمیعی» در بیمارستان «شهید ولیان» شهرستان الیگودرز افتتاح شد.

پروژه ساخت مرکز پاراکلینیک و دیالیز خیر زنده یاد میثم سمیعی در زمینی به متراژ ۱۰۲۰ متر مربع در دو طبقه از سال ۱۳۹۶ کلید خورده بود.

در ادامه ساخت و تکمیل این پروژه، مبلغ سه میلیارد تومان هزینه ساخت و پنج میلیارد تومان نیز هزینه خرید تجهیزات و تأسیسات مرکز شد که با مساعدت نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و ریاست دانشگاه تحقق یافت و در مجموع بیش از هشت میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز این مرکز هزینه شده است.

بخشی از اعتبارات این پروژه توسط خانواده مرحوم میثم سمیعی صرف این امر خیرخواهانه در حوزه سلامت شده است.

براساس این گزارش، این مرکز با ۱۲ دستگاه فعالیت خود را شروع کرده و ظرفیت تجهیزات جدید تا افزایش و نصب ۱۷ دستگاه را دارد.

کد خبر 5704988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha