پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹

استاندار سیستان و بلوچستان:

اثرات منفی القای محرومیت به سیستان و بلوچستان/ظرفیت‌ها بالفعل شود

اثرات منفی القای محرومیت به سیستان و بلوچستان/ظرفیت‌ها بالفعل شود

زاهدان- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: القای محرومیت برای استان اثرات منفی و زیان‌باری داشته چرا که این خطه ظرفیت‌ها و امکانات فراوانی دارد که باید با کار جهادی این ظرفیت‌ها بالغعل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کرمی عصر پنج شنبه در نشست با مدیران و کارکنان دادگستری استان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک دهه مبارک فجر افزود: ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی همواره یادآور رشادت و شهامت مردمان این مرزوبوم است.

وی ادامه داد: امروز اگر ما در این جایگاه قرار داریم و دور این میزها نشسته‌ایم، این موقعیت‌ها را مرهون خون شهدای والامقام هستیم همان افرادی که از جان خود به خاطر این انقلاب گذشتند.

استاندار سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: انقلاب اسلامی دوران سختی را پشت سر گذاشت و اراده الهی بر این قرار گرفت که انقلاب اسلامی به رهبری امام‌خمینی (ره) به پیروزی برسد و این رسالت بر دوش ملت ایران نهاده شد.

وی خاطرنشان کرد: باید در میدان تلاش کنیم و آن‌چه فرمان الهی است انجام دهیم که اگر این‌گونه عمل کنیم قطعاً خداوند به ما یاری خواهد رساند و آینده از آن اسلام است.

کرمی بیان کرد: امام (ره) با اتکا به خداوند متعال پیش می‌رفت که نتیجه آن پیروزی در همه میدان‌ها بود.

وی تصریح کرد: بعد از انقلاب شاهد دسیسه‌های مختلفی از سوی دشمن بودیم اما به یاری خداوند همه این نقشه‌ها نقش بر آب شد.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شاهد بودیم دشمن ما را محاصره اقتصادی کرد و همه توان خود را به میدان آورد، اما وعده الهی تحقق پیدا کرد و مکر دشمن به خودش بازگشت‌.

وی افزود: خدا را شاکریم؛ که امروز انقلاب اسلامی فراتر از مرزها در حال پیشروی است و شاهد نفوذ آن در تمام کشورها هستیم.

کرمی ادامه داد: ما با نگاه توحیدی کار را به پیش خواهیم برد و به عنایات الهی یقین داریم و اطمینان داریم که خداوند به ما کمک خواهد کرد.

وی اذعان کرد: اگر نگاه توحیدی در جامعه‌ای حاکم باشد افراد عالم را محضر خدا می‌بینند و با همه وجود برای پیشبرد اهداف و تعالی جامعه تلاش خواهند کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: القای محرومیت برای استان بسیار مضر است چرا که این خطه ظرفیت‌ها و امکانات فراوانی دارد اما باید با تلاش این ظرفیت‌ها را بالفعل کرد.

کد خبر 5705350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha