به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور پیش ازظهر جمعه در مراسم افتتاحیه همزمان ۳۴۳ پروژه محرومیت زدایی به ارزش هزار میلیارد تومان در مازندران در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بابل ضمن گرامیداشت ایام مبارکه دهه فجر اظهار داشت: در این چهل و چهار سال علیرغم همه فرازها و فرودها و آسیبها و چالشها و علی رغم همه توطئهها و مانع تراشیها، قویتر شدهایم و مرزهای راهبردی فکری، فرهنگی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و تمدنی انقلاب اسلامی و ایران در تمام جهان گستردهتر شده است.
حسینی پور بیان داشت: روشن است که دشمنان و آنان که منافع خود را در نتیجه این تحول عظیم و انقلاب دینی در تهدید و مخاطره میدیدند، نتوانند آن را تحمّل کرده و با تمام توان و به کارگیری همه امکانات خود و در عرصههای مختلف، بکوشند تا این حرکت را متوقف کنند.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران حادثه بزرگ قرن بیستم است که علاوه بر تحول بنیادین و فراگیر در ایران، بازتاب و دستاوردهای جهانی فراوانی داشت و با احیا تفکر دینی بویژه در صحنه سیاست و جامعه و اداره زندگی بشری، بسیاری از تئوریها و اصولی را که قطعی و خدشه ناپذیر معرفی شده بودند را توانست احیا کند.
استاندار مازندران در بخشی دیگر از سخنانش به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در این استان اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب اسلامی فقط هفت در صد مردم این استان از نعمت برق برخوردار بودهاند در حالی که در حال حاضر ۴۸ پروژه برق در این استان در ایام مبارکه دهه فجر افتتاح شده است و ۹۶ درصد روستاهای مازندران از نعمت گاز برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: بیش از ۴۴ سال است که دشمن با در اختیار داشتن امپراطوری رسانههای خود در حال ترویج اخبار جعلی شایعات براندازنه و ترویج خشونت طلبی در ایران است تا با وارونه جلوه دادن دستاوردهای انقلاب این انقلاب را ضعیف جلوه دهد و مسئولان جمهوری اسلامی باید با روشنگری وتبیین درست از عملکردهای انقلاب اسلامی آن را برای مردم ومخصوصا جوانان ونوجوانان بازگو کنند.
حسینی پور بیان داشت: در حال حاضر ۳۴۴ پروژه خدماتی در دولت سیزدهم با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان در جهت توانمندسازی روستاها و مناطق محروم در دستور کار قرار گرفته است تا بتواند با متناسب سازی خدمات در جهت رفاه گام بردارد.
استاندار مازندران در این مراسم یکی ازمولفههای مهم و کلیدی مرتبط با نقش وجایگاه روستا در توسعه کشور، اقتصاد روستایی با داشتن ظرفیتهای اشتغال، رونق تولیدات روستایی، کشاورزی و مواد غذایی دانست و اذعان کرد: توانمندسازی روستاها باید در دستور کار مسئولان استانی قرار بگیرد و باید تا سال آینده صنایع تبدیلی و مهندسی کشاورزی در روستاهای این استان فعال شود.
نظر شما