به گزارش خبرنگار مهر، مردم خونگرم لامرد در جنوب استان فارس با حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ بار دیگر توطئه دشمنان را خنثی و با آرمانهای امام راحل، مقام معظم رهبری و خون پاک شهیدان تجدید میثاق بستند.
حجت الاسلام والمسلمین رضا خوشنویس استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم ضمن تسلیت درگذشت عالم ربانی، مجاهد نستوه و پدر معنوی منطقه حضرت حجت الاسلام هاشمی شهیدی، بر پیروی از فرامین و منویات مقام معظم رهبری تاکید کرد و گفت: همه ما باید قدردان خون پاک شهدا و امام شهیدان و مجاهدان راه حق باشیم و این مسیر، مسیری است که به سعادت و پیروزی ختم خواهد شد.
حجت الاسلام خوشنویس تصریح کرد: راهبرد دشمنان ایران اسلامی و شیطان صفتان، ایجاد اختلاف و درگیری است و مهمترین تاکتیک آنها، دروغ پردازی و شایعه سازی است که با حفظ وحدت و همدلی که شرط لازم برای پیشرفت و آبادانی کشور است به سرانجام خواهیم رسید.
وی بیان کرد: بیش از ۲۴ کشور به سرکردگی آمریکای جنایتکار با تمام تلاش و قدرت و زورآزمایی خود آخرین ضربه خود را در این چند ماهه برعلیه کشور و مردم ایران انجام دادند تا ایران اسلامی را از پای درآورند، که متوجه این شدید که این انقلاب استوارتر و محکمتر از همیشه به راه خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: حضور پرشکوه و باصلابت مردم پیامی به دشمنان داخلی و خارجی داشت و آن هم این است که این مردم به صحبتهای پوشالی و پوچ شما هیچ توجهی نمیکنند.
نظر شما