۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۲

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران:

زباله در مازندران به بحران تبدیل شده است/ تشکیل قرارگاه ساماندهی

زباله در مازندران به بحران تبدیل شده است/ تشکیل قرارگاه ساماندهی

ساری- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه وضعیت زباله در استان به بحران تبدیل شده است، از تشکیل قرارگاهی برای ساماندهی معابر استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا علیخانی بعدازظهر یکشنبه در جلسه ساماندهی معابر و پوشش مازندران عاری از زباله با بیان اینکه وضعیت زباله استان به بحران تبدیل شده است، اظهار کرد: جهت ساماندهی معابر مازندران و پاکسازی سطح استان از زباله و نخاله، قرارگاه ساماندهی معابر مازندران شکل گرفت و احمدی مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران به عنوان مسئول قرارگاه منصوب شد.

وی از انتخاب مسئول برای هر مسیر تعیین شده مازندران جهت پاکسازی از زباله و نخاله خبر داد و افزود: مسئولین مسیر مکلف به اجرای دستورالعمل قرارگاه هستند و کوتاهی از مدیران پذیرفته نیست و با عاملین قصور نیز برخورد می‌شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه مازندران عاری از زباله و پاکسازی معابر و خیابان و جاده‌ها از منویات استاندار است، تصریح کرد: فرمانداران، بخشداران، شهرداران، دهیاران و راهداری مکلف به اجرای دستورالعمل هستند و همه امکانات و نیروی انسانی برای این کار باید به خدمت گرفته شود.

علیخانی استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد را در پویش مازندران عاری از زباله را مهم برشمرد که در این طرح از توانمندی آنها استفاده خواهد شد، گفت: جهت ارزیابی عملکرد مسئولین استانی، شهرستانی و محلی در این طرح، کمیته نظارت نیز در این قرارگاه تشکیل شد و تکلیف نظارت بر حسن اجرای کار را دارد.

وی از همه مسئولین قرارگاه خواست قبل از نوروز زیباسازی شهر، روستاها و جاده‌های مازندران انجام شود و پس از نوروز نیز پاکسازی ادامه یابد و تداوم داشته باشد، و در ادامه افزود: محل دپوی زباله توسط فرمانداران تعیین تکلیف شود در صورت نبود ظرفیت در شهرستان‌ها، از اماکن دپوی زباله شهرستان‌های همجوار استفاده می‌شود.

معاون عمرانی استاندار تصریح کرد: تمام امکانات دهیاری‌ها نیز برای اجرای این طرح در راستای زیبایی مازندران استفاده می‌شود

به گزارش مهر، روزانه سه هزار تن زباله در استان تولید می‌شود.

کد خبر 5707616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظریاری IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      سلام جناب دکترعلی خانی این آقایانی که دورشما جمع شدن دنبال حل مشکل زباله نیستند اونها دنبال جیب شان هستندحدود۱۱ سال مرا دربدرکردند چون زباله جزئ نون دونی آنها این شماره بنده طراح نیروگاه زباله سوزبازرس حوادثهای نیروگاه ایران باسی وپنج سال سابقه نیروگاهی سازنده نیروگاه وآبشیرین کن کیش وسرمایه گذارم۰۰
    • مهاجر IR ۲۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      زباله تا انسان هست وجود داره،خاک برسرتون چقدر باید بگذره اخه؟
    • محسن IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      امیدوارم فکر مناسبی برای دپو زباله مازندران صورت بگیره تا شاهد مناظر زشت و زننده در کنار ساحل وجنگل نباشیم
    • علی IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      هنوز یک زباله سوز نصب نکردین.جالبه!!!
    • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۴
      0 0
      تو را خدا سطل اشغال بزارید تو خیابان های از نوشهر تا رویان