به گزارش خبرنگار مهر، بررسی بهای خدمات سازمان بهشت زهرا در دستور کار یکصد و بیست و نهمین جلسه شورای شهر تهران قرار گرفت.
در ابتدای بررسی این لایحه محمد جواد تاجیک مدیر عامل مجموعه سازمان بهشت زهرا در یکصد و بیست و نهمین جلسه شورای شهر تهران و با اشاره به بهای خدمات بهشت زهرا گفت: نسبت به آقای خدماتی که در آرامستانهای کشور وجود دارد مجموعه بهشت زهرا به صورت میانگین ۷۰ درصد کمتر از آرامستان های سراسر کشور از مردم نرخ بهای خدمات دریافت میکند.
وی ادامه داد: در حوزه خدمات هیچ مورد جدیدی اضافه نشده از و میانگین افزایش نرخ خدمات بهشت زهرا ۳۷ درصد است.
تاجیک گفت: هزینه تغسیل و کمتر از ۷ سال رایگان دیده شده است همچنین در قبرهای سه طبقه نیز یک طبقه رایگان است و برای دو طبقه دیگر الزامی به ذخیره قبر وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به نرخ آمبولانس گفت: تصمیم بر آن شد تا برای آمبولانسهای شهرستانها نرخگذاری نشود و بر اساس نرخ مصوب وزارت بهداشت اقدام شود.
وی با بیان اینکه در بهشت زهرا دچار فرسودگی شدهایم گفت: تقریباً در مدیریت متوفی و بحران وضعیت بسیار ناگواری داریم و اگر اتفاقی در تهران رخ دهد امکانات ما جوابگو نخواهد بود.
تاجیک با اشاره به آرامستان خاوران گفت: پیشنهاد داده ایم تا نرخ خدمات این آرامستان مطابق با بهای ناحیه ۳ باشد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با اشاره به قیمت هر قبر در سال جاری گفت: مبلغ قبر در ناحیه ۱ برای هر طبقه ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، برای ناحیه دو مبلغ ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و برای ناحیه ۳ مبلغ ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا درباره قیمت قبور برای سال آینده گفت: در ناحیه ۱ قیمت هر قبر مبلغ ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ناحیه دو مبلغ ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ودر ناحیه ۳ مبلغ ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خواهد بود
تاجیک با اشاره به قبور رایگان گفت: بخشی در بهشت زهرا وجود داردکه هیچ امکاناتی ندارد با عنوان دفن روز محسوب میشود که قبر در آنها رایگان است و اگر بخواهد هر خانوادهای یک طبقه اضافه کند مبلغ ۳ میلیون و ۹۰۰ برای هر طبقه اضافه باید پرداخت کند و اگر کسی دو طبقه اضافه را نخواهد ممکن است فردی دیگر روی متوفی خاک شود.
وی درباره پیش خرید قبور گفت: برای پیش خرید ۳۰ درصد به قیمت قبرها اضافه میشود.
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا گفت: تا سه سال آینده بهشت زهرا با توجه به شرایط دفن روز تکمیل میشود و در قطعه ۱۶ بهشت زهرا نیز محلی از گذشته برای سرویس بهداشتی در نطر گرفتهشده بود که حدود ۵ سال پیش خراب و پس از گذشت این مدت این محل برای دفن اموات آماده شده است.
تاجیک در خصوص احداث آرامستان جدید در تهران گفت: مطالعات این کار صورت پذیرفته است و با توجه به ترافیک شدید جنوب شهر و موقعیت جغرافیایی بهشت زهرا نمیتوان دیگر در این محل آرامستان را توسعه داد و در این زمینه در ۴ پنه از شهرتهران جنوب شمال شرق، جنوب غرب، شمال غرب، جنوب شرق قرار است پس از تملک در این چهار پهنه ۴ آرامستان جدید احداث شود.
مدیر عامل سازمان بهشت زهرا گفت: پیش بینی میشود نخستین آرامستان تهران با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر سال اینده در محدوده خاوران و جنوب شرق به بهره برداری برسد.
وی همچنین در ارتباط با زمینی در اطراف بهشت زهرا جهت دفن افراد گفت: در زمان کرونا دولت زمینی حوالی کهریزک برای شرایط بحران در نظر گرفت که مساحت آن ۳۰۰ هکتار است و قرار نیست به عنوان آرامستان جدید مورد استفاده قرار گیرد و همانطور که گفته شد در بحران از این زمین برای دفن افراد استفاده شود.
نظر شما