به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع در جلسه گزارش عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، با تاکید بر لزوم اجرای بند به بند این قانون، اظهار کرد: باید مسؤولیت معاونتهای مختلف سازمان در اجرای این قانون دقیق ترمشخص شود و هر معاونت تکالیف محوله خود را به طور کامل اجرا نماید.
وی با اشاره به ماده ۲۰ این قانون مبنی بر تشویق همکارانی که ازدواج کرده یا دارای فرزند میشوند، گفت: البته این ماده قانونی در سازمان حفاظت محیط زیست اجرا شده است اما اگر تخصیص بیشتری به سازمان صورت بگیرد میتوانیم پاداش همکاران را افزایش دهیم.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: از گذشته در سنت ما ایرانیها بوده است که اگر کسی ازدواج میکرد یا بچه دار میشد برای او چشم روشنی میبردند. اکنون هم شایسته است تا این موضوع را به یک فرهنگ در سازمان تبدیل و این سنت حسنه را احیا کنیم.
انجم شعاع افزود: در مراسم تجلیل از دانش آموزان نمونه همکاران سازمان، از افرادی که به تازگی ازدواج کرده یا خداوند به آنها فرزندی داده است با پاداش مالی، لوح تقدیر و تندیس قدردانی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: به موازات این کار، پاداش، لوح تقدیر و تندیس همکاران استانها نیز از طریق اداره کل هر استان به آنها اهدا خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در عین حال خاطرنشان کرد: باید منابعی برای اجرای این قانون به دستگاههای مختلف اختصاص یابد.
انجم شعاع، پرداخت وام و تسهیلات، نیم بها کردن بلیت مراکز فرهنگی، ورزشی، تفریحی و گردشگری و نیم بها کردن خدمات حمل و نقل عمومی برای مشمولان را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که در قانون پیش بینی شده و از مرکز منابع انسانی سازمان خواست پس از مکاتبه و انجام هماهنگیهای لازم با این مراکز، هر ۳ ماه یکبار لیست همکاران مشمول را برای استفاده از این خدمات ارسال کند.
به گفته وی، مرکز برنامه و بودجه سازمان هم میبایست پیگیری لازم و مکاتبات مربوطه را با سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص منابع مورد نیاز اجرای این قانون انجام دهد.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان تاکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست از همه ظرفیتهای خود برای اجرای این قانون استفاده خواهد کرد.
در بخش دیگری از این جلسه، نجمه کمالی اصل، مشاور امور بانوان و خانواده ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: به منظور ارتقای هماهنگی، همافزایی و ساماندهی ظرفیت دستگاههای اجرایی در جهت کاهش عوارض و آسیبهای ناشی از تهدیدات و مخاطرات باروری، دستورالعمل اجرایی ماده ۶۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تهیه و تصویب شده است.
وی افزود: معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در این آئین نامه موظّف به شناسایی عوامل تهدید باروری در حوزه آلایندههای زیست محیطی و ارسال گزارش تحلیلی از نتایج آزمایشهای انجام شده به صورت نوبهای و فصلی به سازمان پدافند غیر عامل کشور است.
نظر شما