به گزارش خبرنگار مهر، پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در دو مرحله دانشگاهی و کشوری در سال ۱۴۰۲ برگزار می شود.
این دوره از المپیاد در پنج حیطه «استدلال بالینی»، «آموزش پزشکی»، «همگرایی علوم پایه»، «کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه» و «مدیریت نظام آموزش و سلامت» برگزار می شود.
بر اساس تقویم اعلامی، پس از ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی واجد شرایط، اسامی دانشجویان در ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از سوی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی به دبیرخانه المپیاد ارسال می شود.
دانشجویان موظف هستند در روزهای اول تا سوم خردادماه ۱۴۰۲ در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی برای شرکت در آزمون غربالگری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ثبت نام کنند.
آزمون غربالگری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ برگزار می شود و نتایج در روزهای ۲۰ تا ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ به دانشگاه ها اعلام می شود.
مراحل بعدی آزمون در تابستان ۱۴۰۲ برگزار می شود.
شرایط شرکت کنندگان پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سال ۱۴۰۲
کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و یا دانش آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون های کشوری المپیاد ( آزمون غربالگری - مرحله اول انفرادی ) در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ التحصیلی آنها گذشته باشد، با دارا بودن یکی از شرایط و معیارهای ذیل شامل:
- دارا بودن معدل کل ۱۴ به بالا
- داشتن طرح یا اقدام نوآورانه به تائید EDC
- دانشجوی توانمند و خلاق به تائید معاون آموزشی دانشکده و EDC دانشگاه
و طبق سهمیه بندی اعلام شده و مندرج در سایت المپیاد علمی می توانند در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی شرکت کنند.
در حیطه «کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه» علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) نیز می توانند شرکت کنند.
مسئولیت انتخاب و معرفی دانشجویان شرکت کننده در هر حیطه بر عهده دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی معرفی کننده است و در صورت مغایرت با مقررات المپیاد، کمیته فنی موضوع را بررسی و تصمیم گیری می کند و حکم این کمیته حتی پس از کسب مدال و رتبه نیز قابل اجرا است.
دانشجویی که مدال طلا را در مرحله انفرادی در هر حیطه کسب کند، نمی تواند مجدداً در همان حیطه شرکت کند. شرکت در یک حیطه و کسب مدال طلا در آن منعی برای شرکت در سایر حیطه ها در دوره های بعدی المپیاد نیست.
نظر شما