پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵

استاندار کردستان:

مدارس خیرساز کردستان در لیست مولدسازی قرار ندارد

مدارس خیرساز کردستان در لیست مولدسازی قرار ندارد

سنندج- استاندار کردستان گفت: در کردستان هیچ مجموعه خیر سازی را در لیست فروش و مولدسازی قرار نداده ایم و فقط استفاده فرهنگی از این اماکن خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان در سنندج اظهار کرد: در آستانه سالگرد تأسیس امور تربیتی در وزارت آموزش و پرورش هستیم و درود می‌فرستیم به روح شهیدان رجایی و باهنر که احیا کننده این مجموعه بودند.

وی افزود: این مجموعه باید پویاترین مجموعه‌ها در آموزش و پرورش باشد و در کردستان به صورت ویژه به آن نگریسته شود.

زارعی کوشا تصریح کرد: در حوزه امور تربیتی نیازمند برنامه هستیم و باید در این راستا برنامه‌های مؤثر اجرایی شود.

استاندار کردستان اظهار داشت: شهرداری‌هایی که طبق قانون عوارض را پرداخت کرده اند جای تقدیر دارد و دیگر شهرداری‌ها هم باید این مهم را اجرایی کنند.

زارعی کوشا افزود: ساز و کار دریافت سهم کارخانجات و صنایع نیز باید و ظرفیت‌هایی که برای تقویت منابع مالی آموزش و پرورش وجود دارد را احصا کنیم.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: دیپلماسی مهارت مسئله بسیار مهمی است و نیازمند یک طراحی دقیق هستیم که باید از وارد شدن آسیب به این حوزه جلوگیری شود چرا که کلیات این مهم مورد تأیید است.

زارعی کوشا خاطرنشان کرد: استان کردستان و استان‌های مرزی کمتر از ظرفیت مجاورت با همسایگان بهره گرفته اند و اگر روی دیپلماسی با همسایگان متمرکز شویم بسیاری از مشکلات اقتصادی جبران می‌شود.

وی افزود: شورای هماهنگی روابط خارجی استان را تشکیل دادیم و کلیات این مهم را در شورای هماهنگی روابط خارجی استان مطرح می‌کنیم.

زارعی کوشا اظهار داشت: در دانشگاه کردستان تجربیات جذب دانشجویان اقلیم کردستان عراق را داریم و از این تجربه می‌شود برای جذب دانش آموزان خارجی در رشته‌های مهارتی استفاده کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: در کردستان هیچ مجموعه خیر سازی را در لیست فروش و مولدسازی قرار نخواهیم داد و فقط استفاده فرهنگی از این اماکن خواهد شد.

کد خبر 5714386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha