زینب السالم داور عراقی در رشته وقف و ابتدا سی و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفتگو با مهر، با اشاره به فعالیتهای قرآنی خود اظهار داشت: بنده از همان دوران کودکی که پدرم شهید نشده بودند اقدام به تدریس و آموزش قرآن کریم کردند بر همین اساس از انتهای قرآن کریم تا سوره حدید را با کمک ایشان حفظ کردم اما بعد از اینکه ما را تنها گذاشت و با اشد مجازات شهید شدند دیگر نتوانستم از فیض وجودشان بهره مند شوم و از ایشان کسب معرفت داشته باشم.
وی افزود: پدرم به همراه شهید صدر به شهادت رسیدند و از آن زمان تا به امروز ما در تعامل با قرآن کریم بودیم ایشان این بذر را در نهاد فرزندانش کاشت تا آنان در این حوزه فعالیت داشته باشند.
زینب السالم ادامه داد: زمانی که از نظام بعثی عراق پا برهنه به سوی ترکیه گریختیم و به سفارت ایران رسیدیم سفیران ایرانی گویی خانواده خود را مشاهده کرده باشند در نهایت احترام از ما استقبال کردند؛ گفته میشود اگر کسی از لطف مخلوق تشکر نکند گویی از خدا تشکر نکرده است بر همین اساس اولین تشکر و قدردانی را ما باید از جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم که باعث شد از آن زمان تا به امروز بتوانیم از تفضلات جمهوری اسلامی ایران بهره مند شویم.
این داور عراقی اضافه کرد: در این مسابقات افرادی را دیدیم که صحنهای از بهشت را برایم متجلی کرد گویی آنان بر تختهایی روبروی هم در بهشت نشسته و به نظاره یکدیگر مشغول بودند؛ این چهره را تنها میتوان در مسابقات قرآنی مشاهده کرد که سراسر تبسم و شوق قرآنی است.
وی گفت: زمانی که با همسر و فرزندان خود وارد ایران شدیم گویی ایران همه ما را در آغوش گرفت و حس امنیت و آرامش را در وجودمان تزریق کرد. امروز اگر بخواهیم به عراق و یا سایر کشورها سفر کنیم فرزندان خود را در کشور ایران میگذاریم تا در مدارس و دانشگاههای این کشور تحصیل کنند چون خیالمان آسوده است که ایران کشوری در نهایت امنیت و بسیار با ثبات است. این امنیت و آرامش نعمتی است که تنها در ایران یافت میشود من این نعمت را با همه وجودم درک میکنم و میفهمم که تنها رزق و نعمتی است که تنها در جمهوری اسلامی ایران یافت میشود و برای مردم این کشور به ارمغان آورده است.
زینب السالم با بیان اینکه مدیریت یک مؤسسه قرآنی در شهر مقدس قم را بر عهده دارم عنوان کرد: ۵۰۰ دانشجو و قرآن آموز در این مؤسسه تربیت و بعد از سقوط نظام بعثی به کشور عراق هجرت کردند و هم اکنون هر کدام از آنان در شهر خودشان مبلغ و سفیری برای ارزشهای قرآنی محسوب میشوند. هر کدام از این تربیت شدگان امروز یک مؤسسه قرآنی و یا در دانشگاهها به تدریس اشتغال دارند؛ سرچشمه همه این فعالیتهای قرآنی به برکت جمهوری اسلامی ایران و با مرکزیت قم بوده است.
این داور عراقی گفت: قریب به ۳۲ سال است که فعالیتهای قرآنی دارم و مدرس و استاد دانشگاه هستم و در محافل مختلف قرآنی در داخل و خارج از کشور شرکت میکنم. همسر بنده ایرانی بوده و از توابع استان اصفهان هستند و شش فرزند دارم که پسر اولم مدیر یک شرکت در کشور عراق، پسر دوم دکتر فوق تخصص جراح کودکان، دخترم متخصص بیهوشی، پسر سوم ملبس به لباس روحانیت و جهادگر در مناطق محروم بشاگرد، دختر دیگرم ارشد بین الملل از دانشگاه تهران و پسر چهارم در مسابقات قرآن کریم از کسانی است که صاحب رتبه شده و همه فرزندانم حافظ قرآن کریم هستند.
وی بیان داشت: امسال دومین سال است که در مسابقات قرآنی در رشته وقف و ابتدا به عنوان داور از کشور عراق شرکت میکنم. یکی از شاخصههای جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین المللی تفکیک نکردن در حوزه داوران و بهره مندی از ظرفیت همه داوران داخلی و خارجی است. این مسابقات به برکت وجود رهبر معظم انقلاب است امیدوار هستیم خداوند حتی شده یک دقیقه از عمر ما را بکاهد و به عمر با برکت ایشان بیافزاید.
زینب السالم در پایان خاطرنشان کرد: هر سال که مسابقات قرآن در جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود بهتر از سالهای گذشته است و برنامه ریزی و نظمی که این مسابقات وجود دارد بی مثال است و من مشتاق هستم مشاهده کنم سال بعد چطور میشود.
نظر شما