به گزارش خبرنگار مهر، علی جاویدانه ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان زنجان، با بیان اینکه باید منابع اطلاعات مکانی برای اشتراک گذاری به پایگاه داده تبدیل شود و در اختیار جامعه هدف قرار گیرد، گفت: در شاخصهای ارزیابی برای سال جاری و سال بعد که از سوی سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شد، میزان مشارکت دستگاهها در این حوزه (تهیه زیرساخت داده مکانی) یکی از شاخصهای مهم و اصلی تلقی شده است.
وی افزود: دادههای موجود در این بستر باید به اشتراک گذاشته شود و گام بعدی پس از ایجاد این بستر، ارتقای کیفیت و به روز رسانی دادههای موجود است که این امر بسیار مهم خواهد بود همچنین برای اشتراک گذاری باید منابع اطلاعات مکانی به پایگاه داده تبدیل شود و در اختیار جامعه هدف قرار گیرد.
جاویدانه با بیان اینکه فقدان نیروی متخصص کافی در جی آی اس (نقشه برداری اطلاعات مکانی) چالش اصلی دستگاههای اجرایی در این حوزه است، ادامه داد: هیچ دستگاهی بی نیاز از کارشناسان مرتبط با این حوزه نیست و دستگاهها باید متخصصان مورد نیاز در حوزه جی آی اس را جذب کنند و ساختارهای موجود را ارتقا دهند.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور گفت: به وسیله این سیستم علاوه بر دسترسی صحیح و سریع به دادههای مورد نیاز در یک حجم وسیع، امکان ارائه و به تصویر کشیدن اطلاعات مکانی و موضوعی در قالب نقشه، جدول و نمودار، ویرایش و به هنگام سازی دادهها و نیز امکان استفاده از دادههای موجود در جهت اهداف مختلف و براساس نیازهای گوناگون کاربران فراهم میشود.
جاویدانه افزود: وجود کارشناسان و متخصصان در حوزه نقشه برداری و جی آی اس اثرات غیرقابل انکاری دارد و دستگاههایی که از حضور این متخصصان بهره مند هستند دادههای آنها با کیفیتتر و نتایج قابل اعتمادتری دارد.
وی در ادامه با اشاره به سند اس دی آی (پایگاه اطلاعات مکانی)، ادامه داد: مصوبه الزام دستگاهها به مشارکت در تهیه این پایگاه و به اشتراک گذاری دادههای آن در سطح ملی و استانی اخذ شده است.
نظر شما