به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر حسین در حاشیه کنگره دخانیات و سلامت که در بندرعباس در حال برگزاری است، اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با توجه به تبعات مصرف دخانیات در کشورها، چند اقدام کنوانسیونی به انجام رسانده که یکی از آنها کنوانسیون کنترل دخانیات در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران است که در ایران به تأیید مجلس و دولت رسیده است.
وی افزود: همچنین استراتژی های مختلفی نیز برای کنترل مصرف دخانیات در نظر گرفته شده که شامل پایش استعلام دخانیات، افزایش مالیات دخانیات در کشورها، مقابله با تبلیغات دخانیات و حفاظت مردم در برابر دود دخانیات دیگران است و کشورها هر ساله باید اقدامات و فعالیت های خودشان در این زمینه را به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند.
جعفر حسین خاطرنشان کرد: سالانه ۱۷۷ هزار میلیارد تومان تبعات استعمال دخانیات و آثار و عوارض مرگ بار آن و نیز هزینه های سنگین درمان بیماران ناشی از مصرف مواد دخانی در ایران است که تصور کنید بتوان این ۱۷۷ هزار میلیارد تومان را برای سلامت و توسعه کشور هزینه کرد. بنابراین سازمان جهانی بهداشت در سطح جهانی و منطقه ای و کشوری در برابر تلاش های صنعت دخانیات مقاومت کرده تا بتواند نسل آینده کشور و دنیا را در برابر دخانیات حفاظت کند.
نظر شما