محمد رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از سال ۹۶ تا کنون حدود ۶۵ هزار متر مربع به زیر ساختهای بهداشت و درمان شهرستان جهرم اضافه شده است. بی شک فعالیت و تلاشهای شبانه روز مهندسین فنی دانشگاه نقش چشم گیر در اجرا و عملی شدن پروژههای عمرانی دانشگاه داشته است.
وی افزود: همین طور مهندسین عمران دانشگاه برای افتتاح و به بهره برداری رسیدن بیمارستان سید الشهدا (ع) شبانه روز پیگیر و تلاش بسیار داشتند. در جهت فعالیتهای مستمر این عزیزان، دفتر فنی مهندسی دانشگاه علوم پزشکی جهرم موفق شد به عنوان یکی از برترین دفاتر فنی مهندسی دانشگاههای علوم پزشکی کشور معرفی شود. این موفقیت مرهون سعی و همت این عزیزان از سالهای گذشته تا کنون است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم اضافه کرد: سال ۱۴۰۱ برای مهندسین دانشگاه در حوزههای مختلف متفاوتتر از سالهای قبل بود. راه اندازی بیمارستان سیدالشهداء (ع) در سال جاری کار بسیار بزرگی بود که مهندسین ما در قسمتهای مختلف مانند تأسیسات، فناوری اطلاعات، فنی و تجهیزات پزشکی با حجم بالای کار روبرو بودند.
وی افزود: موتور خانه بیمارستان سید الشهدا (ع) در نوع خود کم نظیر و از بزرگترین موتور خانههای شهرستان هست که مهندسین دانشگاه با فعالیت شبانه روزی خود تمام تلاششان این بود که تأسیسات موتور خانه را در کمترین زمان ممکن بدون هیچ گونه نقص و اشکال راه اندازی کنند.
به گفته رحمانیان پیش از بهره برداری از بیمارستان سید الشهدا (ع) جهت تهیه کامل تجهیزات پزشکی این بیمارستان و تأمین منابع مالی آن جلسات و تعاملات متعدد با وزارتخانه شکل گرفت که مهندسین تجهیزات پزشکی با تمام قوا برای آن تلاش وافر داشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه بخش آیتی دانشگاه یکی از مهمترین حوزه هاست و کارایی معاونتها به آن وابسته است گفت: بدون سیستم آیتی بسیاری از کارها به نوعی متوقف و دچار مشکل میشود. ارتباط داخلی معاونتها، بیمارستانها، درمانگاهها، خانههای بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی و خروجی اطلاعات از طریق اینترنت و شبکههای مجازی همگی نیاز به یک سیستم آیتی قوی دارد. مهندسین آیتی برای ارائه بهترین برنامه و نبود مشکل در سیستمهای نرم افزار و سخت افزار دانشگاه تلاش بسیار دارند.
وی عنوان کرد: راه اندازی سیستم آیتی بیمارستان سید الشهدا از دیگر اقدامات مهمی بود که توسط این عزیزان انجام شد. همین طور در سال جاری مهندسین فناوری و اطلاعات با فعالیتهای شبانه روزی خود امنیت سایبری در حوزه فناوری و اطلاعات و شبکه را به خوبی ایفا کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به ۱۰ پروژه عمرانی فعال در سال جاری و ۲۰ پروژه عمرانی دیگر در حوزه بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۲ گفت: در حال حاضر این ۱۰ پروژه عمرانی فعال شامل نوسازی بخش جراحی ۱ بیمارستان پیمانیه، مرکز تخصصی و فوق تخصصی قلب حاج ابوطالبی، حسینیه خیر حاجی بهجو و همراه سرا خیر مهندس حقیقت در مجموعه بیمارستانی خیرین برادران خواجه، مرکز اعصاب و روان مرحوم دکتر عبدالرضا رحمانیان، مرکز بهداشت بهورزی جهرم و مرکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان خفر، ساختمان جدید اورژانس ۱۱۵ جهرم و نوسازی مرکز جامع خدمات سلامت شهری شماره ۶ امام رضا (ع) است که به یاری خدا شاهد افتتاح و بهره برداری از آنها خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه گفت: همین طور در سال جدید ۲۰ پروژه بهداشتی و درمانی نزدیک به ۲۰ هزار متر مربع در شهرستانهای خفر و جهرم در دست احداث است که منقاصه آن گذاشته شده و ۵۵ میلیارد تومان تأمین مالی آنها تخمین زده شده است.
نظر شما