۱۰ اسفند ۱۴۰۱، ۰:۱۳

استاد حوزه علمیه قم:

احکام به شیوه‌های غیرمستقیم در کتاب‌های درسی گنجانده شود

احکام به شیوه‌های غیرمستقیم در کتاب‌های درسی گنجانده شود

قم- استاد حوزه علمیه قم گفت:احکام اسلامی به شیوه های غیرمستقیم در کتابهای درسی دانش آموزان گنجانده و آموزش داده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین فلاح زاده شامگاه سه شنبه در نقد و بررسی کتاب دو امتحان در سخنانی با بیان اینکه بر اساس روایات، نهاد کودکان همانند زمینی آماده و مستعد کشت است افزود: امر یادگیری در دوران نوجوانی و کودکی بسیار بهتر از دیگر دوران زندگی و همانند نقش بر سنگ است.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: به فرموده امام صادق (ع) اگر کسی زمین مواتی که در آن کشت نشده است را زنده و احیا کند مالک آن خواهد شد؛ که اگر قلوب کودکان را با بذر ایمان در اختیار بگیریم در این صورت دیگران نخواهند توانست اذهان آنان را در اختیار بگیرند.

کارشناس فقه افزود: در راستای تعلیم احکام اسلامی باید تلاش شود احکام با روش‌های غیرمستقیم در کتاب‌های درسی دانش آموزان آورده و آموزش داده شود.

وی با اشاره به در حال انتشار بودن کتابی با موضوع روش بیان احکام اظهار داشت: کتاب‌های بسیاری در بازار در راستای آموزش رنگ‌ها و اشیا وجود دارد، اما در موضوعات دینی و مسائل مذهبی آثار کمی در حوزه کودکان و نوجوانان تولید شده است.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در حوزه انتشار کتب فقهی با موضوع پزشکی باید با عناوین علمی این رشته آشنا بود، چرا که این کتب منتسب به قشری است که بر موضوعات پزشکی تسلط دارند که در غیر این صورت اثر بخشی لازم را نخواهد داشت.

وی عنوان داشت: فقه تمام زندگی انسان را تشکیل می‌دهد که به فرموده امام راحل فقه می‌تواند زندگی انسان را از گهواره تا گور اداره کند.

فلاح زاده بیان داشت: انتظار می‌رود که برای اقشار مختلف جامعه در قالب‌های هنری و جذاب، کتاب‌های احکام تدوین و منتشر شود و امروز انتشار کتاب دو امتحان یکی از آرزوهای ما را برآورده کرده است.

آموزش احکام در قالب داستان طنز، آشنایی با احکام شرعی، تفکر در چرایی برخی از آن‌ها و در نهایت عمل به دستورات خدا، وظیفه هر انسان با ایمانی است وکتاب چندرسانه‌ای «دو امتحان» که در پنج جلد عرضه شده، راوی ماجرای دنباله‌دار، مصور و نمکینی است که می‌کوشد در حین اتفاقات و وقایع داستان، مخاطب را با این دستورات الهی آشنا سازد.

کد خبر 5722007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
      1 0
      گرسنه بفکر شکم خویش است گوشش نه بدهکار درویش است تاکنون در احکام اسلامی از فقرا و بیکاران آماری گرفته شده که قشر کلانی بیکار از کجا تامین معاش میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
      0 1
      حاجی کجای کاری ؟ اونوقت دانش آموز ها هم غیر مستقیم به احکام عمل میکنند ، مثلا میده پدر و مادرش طهارتش رو بگیره که خیلی بده ! لطفا تجدید نظر بفرمایید !