پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۱ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۵۳

استاندار کرمانشاه:

روند تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مطلوب نیست

روند تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مطلوب نیست

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تخصیص اعتبارات نیازمند پیگیری مداوم است، گفت: روند تخصیص اعتبارات سفر رئیس جمهور به کرمانشاه مطلوب نیست.

محمدطیب صحرایی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تابستان امسال سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه در قالب بیست و هشتمین سفر استانی انجام گرفت که در این سفر مصوبات خوبی برای اجرای طرح‌های عمرانی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام به تصویب رسید.

وی افزود: در سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شده اما تاکنون تخصیص خوبی صورت نگرفته که نیازمند پیگیری است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بخشی از پیگیری‌های تخصیص اعتبارات مربوط به درون استان و بخشی برون استانی است که روزهای گذشته این پیگیری در جلسه با معاون اجرایی رئیس جمهور انجام گرفت.

صحرایی خاطر نشان کرد: روزهای گذشته جلسه‌ای با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور، ۱۰ مدیرعامل بانک‌های دولتی و نمایندگانی از استان کرمانشاه برگزار شد که مقر شد نماینده بانک‌های دولتی، نماینده معاون اجرایی رئیس جمهور و نماینده استانداری کرمانشاه نسبت به پیگیری تخصیص اعتبارات اقدام کنند.

کد خبر 5722988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha