پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸

مدیر ارزیابی فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو کرمانشاه:

۶۰ داروخانه‌ شبانه‌روزی در کرمانشاه طی تعطیلات نوروزی فعال خواهند

۶۰ داروخانه‌ شبانه‌روزی در کرمانشاه طی تعطیلات نوروزی فعال خواهند

کرمانشاه- مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۶۰ داروخانه‌ شبانه‌روزی در کرمانشاه طی تعطیلات نوروزی فعال خواهند.

خدیجه نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به اینکه به تعطیلات نوروزی نزدیک می‌شویم ۶۰ داروخانه شبانه روزی در شهر کرمانشاه طی ایام نوروز فعالیت خواهند داشت.

وی افزود: در سایر شهرستان‌ها نیز داروخانه‌های شبانه روزی فعال خواهند بود که در صورت نیاز با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان داروخانه‌های روزانه نیز شیفت بندی می‌شوند.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا داروهای مورد نیاز داروخانه‌های شبانه روزی کرمانشاه به صورت پیوسته تأمین می‌شود و بر روی عملکرد داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش دارویی نظارت می‌شود.

نجفی بیان کرد: همچنین به بیمارستان‌ها نیز اعلام شده تا داروهای مورد نیاز خود را تأمین کنند تا در تعطیلات با مشکل مواجه نشوند.

کد خبر 5723708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • شهروند IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
      0 0
      خیلی عالی مردم این رو میخوان اطلاع رسانی