به گزارش خبرنگار مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران با بیان اینکه در ایام پایانی سال در معاونتهای سازمان رفاه ۴۱ پروژه را دنبال میکنیم گفت: این ۴۱ پروژه در حوزه معاونتهای حمایت، مشارکت و کارآفرینی دنبال میشود و مجموع خروجی این پروژهها استفاده حداکثری شهروندان از موضوعات اجتماعی است.
وی با اشاره به ویژه برنامهها گفت: پویشی تحت عنوان نذر یاری در حوزههای مختلف آغاز شده و به دنبال این هستیم تا در دوره جدید آن زنان زندانی جرایم غیر عمد آزاد شوند.
احمدی صدر ادامه داد: امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان به گونهای عمل کنیم که دیگر زن زندانی جرایم غیر عمد در تهران نداشته باشیم.
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران با اشاره به پویش نذر اسباب بازی گفت: به اندازه تمام قشر نیازمند کشور میتوان اسباب بازی از خانوادهها دریافت کرد و این پویش منجر به ایجاد همدلی میشود و در بستر این پویش اسباب بازیها جمعآوری میشوند و پس از ضد عفونی و مرتب شدن بصورت بسته بندی شده به خانوادهها تحویل میدهیم.
وی با بیان اینکه گویش نذر یاری از نیمه شعبان آغاز میشود اظهار کرد: اعطای اسباب بازی و این پویش تا پایان ماه رمضان ادامه دارد و تا نیمه ماه رمضان چندین گلریزان را انجام میدهیم.
احمدی صدر گفت: پویش نذر یاری در تمام ایام سال اجرایی شد اما هربار روی یک موضوع تمرکز دارد
برنامههای نوروزی برای کودکان کار
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران با اشاره به برنامههای سازمان برای کودکان کار گفت: چند انیمیشن معروف که در سینما پخش شد اما کودکان کار نتوانستند آنها را مشاهده کنند را برای ۵ هزار کودک کار پخش خواهیم کرد و برنامه جشن بهار ایران با فرزند ایران را اجرایی میکنیم که در این بستر علاوه بر سینما کودکان به شهربازی نیز فرستاده میشوند.
وی درباره جشن سراسری نیمه شعبان گفت: چند نقطه در تهران آماده شده و برپایی جشن و تزئین خیابان توسط کودکان انجام میشود.
احمدی صدر تصریح کرد: از آنجایی که سال تحویل نیمه شب است و نمیتوانیم کودکان را تا آن ساعت از بامداد نگهداشت برهمین اساس روز ۲۷ اسفند ماه جشنی با حضور هزار کودک کار در شهربازی ارم برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران درباره سفرههای افطاری ساده اظهار کرد: بنا داریم تا در ماه رمضان با محوریت مساجد ۳ میلیون وعده افطار ساده در محلات پخش شود.
وی با اشاره به سایر برنامههای ماه رمضان گفت: در بوستانهای تهران برنامههای از افطار با برپایی سفرا افطار و غرفههای فروش محصول تولید کنندگان و زنان سرپرست خانوار اجرایی میشود.
احمدی صدر با اشاره به ارائه بستههای معیشتی گفت: بستههای معیشتی به قشر کم برخوردار تحویل میدهیم که این کار با ۱۵ هزا بسته شروع میشود و در صورت امکان به ۳۰ هزار بسته میرسد.
۹۰ درصد کودکان هدف شهرداری تهران دارای اشتغال هستند و تکدیگری نمیکنند
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه شهرداری تهران قرار است کودکان را جمعآوری کند و چرا برای این کودکان برنامههای فرهنگی برگزاری میشود گفت: کودک خیابان و یک کودک کار داریم کودک خیابان سر چهار راه دست فروشی و گدایی میکند و کودک کار به دلیل ضعف مالی و فقر کار میکند و کودک کاری که شهرداری تهران تحت پوشش قرار میدهد بخش کوچکی آنهایی هستند که سر خیابانها گدایی میکنند و مابقی کودکانی هستند که حرفهای را میآموزند و از کودکی در حال اشتغال هستند.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد جامعه هدف ما کودکانی هستند که در حال اشتغال هستند و ۱۰ درصد آنها کودکانی هستند که گدایی میکنند واژه کودک کار اصلاً درست نیست جمعآوری کودکانی که در حال تکدیگری هستند وظیفه بهزیستی است و شهرداری تهران هیچ وظیفهای در این حوزه ندارد.
احمدی صدر در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چرا معتادان در مراکز یاور شهر پذیرش نمیشوند گفت: امروز در حوزه غربالگری مشکل داریم و جمعآوری گروهی معتادان از سطح شهر تهران و آزاد شدن آنها قبل از ارجاع معتادان به مراکز یاور شهر اشتباه است و این غربالگری توسط بهزیستی انجام میشود.
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران ادامه داد: شهرداری تهران متعهد شد ۵ هزار ظرفیت خارج از وظیفه ذاتی خود بپذیرد و در کمتر از ۸ ماه ۵ هزار ظرفیت را ایجاد کردهایم جز شهرداری هیچ دستگاهی اعم از بهزیستی، کمیته امداد، بیمارستانها و پلیس معتادان زخم باز، زنان، نوجوانان زیر ۱۸ سال، بزرگسالان بالای ۶۰ سال، معتادان دارای مشکل اعصاب و روان و سایر معتادان دارای بیماری را به دلیل مشکل مالی و احتمال فوت پذیرش نکردند.
هیچ فرقی میان معتادان و خانواده ما وجود ندارد
وی گفت: این دسته از معتادان خانواده ما هستند و هیچ فرقی میان معتادان سالم و معتادانی که با مرگ دست و پنجه نرم میکنند وجود ندارد و شهرداری تهران تمام منع پذیرشی ها را پذیرفت و درب مراکز پذیرش را به روی محکومان به مرگ باز کردیم و بابت هر معتاد زخم باز در حال پرداخت هزینههای گزاف هستیم.
احمدی صدر تصریح کرد: هزاران معتاد متجاهر جمعآوری میشوند و به مرکز غربالگری میروند و این مرکز از هزار معتاد ۸۰۰ نفر را آزاد میکرد معتادان یا ماده ۱۶ هستند
یا دارای بیماری هستند یا معتاد متجاهر نیستند که این دسته آزاد میشوند حتی اعلام کردهایم بی خانمانها را نیز در مراکز خود نگهداری میکنیم.
مدیرعامل سازمان رفاه اجتماعی شهر تهران گفت: غربالگری به ازای هر نفر که دستگیر میکند هزینه میگیرد و بر همین اساس هر بار از هزار نفر ۸۰۰ نفر آزاد میشوند و یک بار برای همیشه باید این موضوع گفته شود تا غربالگری درست شود سیستم جمعآوری معتادان از کف خیابانها افتضاح است.
وی تصریح کرد: تا به امروز با وجود آنکه شهرداری تهران باید از ستاد مبارزه با مواد مخدر هزینه دریافت میکرده است اما تاکنون ۱ ریال هم دریافت نکرده است هزینه نگهداری یک معتاد عفونی در مراکز ماهیانه ۳۰ میلیون تومان است.
امسال حتی یک نفر هم به دلیل سرما فوت نکرده است
احمدی صدر با بیان اینکه در زمستان بعضی شبها ۴۰ نفر در شبها فوت میکردند گفت: اما یک سال است یک نفر فوتی نداشته ایم و ظرفیت ایجاد کردهایم، یک ریال پول دریافت نکرده ایم، هزینه و کار سخت نگهداری معتادان متجاهر را قبول کردهایم حتی در طرح جمعآوری اتوبوس داده ایم و ۵ مرکز به بهزیستی برای انجام کار غربالگری دادهایم.
نظر شما