۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰

شهردار تربت حیدریه اعلام کرد؛

کاشت ۳ هزار اصله نهال در پارک جنگلی پیشکوه تربت حیدریه

کاشت ۳ هزار اصله نهال در پارک جنگلی پیشکوه تربت حیدریه

تربت حیدریه ـ شهردار تربت حیدریه از کاشت ۳ هزار اصله نهال همزمان با روز درختکاری در پارک جنگلی پیشکوه این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید فرخ تبار ظهر دوشنبه به مناسبت ۱۵ اسفند ماه، روز درختکاری با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی و تعدادی دانش آموز از سه مدرسه در اقدامی نمادین چند اصله نهال در پارک جنگلی پیشکوه تربت حیدریه غرس کردند و در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه درختکاری وضعیت آب و هوایی نسبتاً خشک کشور اظهار کرد: یکی از مسائلی که می‌تواند طبیعت را درگرگون کند، درختکاری است و همه ما باید در حفظ منابع طبیعی تلاش کنیم و این موضوع را تبدیل به یک فرهنگ عمومی کنیم.

شهردار تربت حیدریه گفت: شهری که می‌خواهد سرآمد باشد باید در توسعه فضای سبز هیچ گونه مشکلی نداشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: حدود دو هزار متر مربع در پارک ثامن و پارک ملت زیر کشت گیاهان مقاوم قرار دادیم و حدود یک هکتار هم برای تولید نهال در نظر گرفته شده است.

فرخ تبار تصریح کرد: ۷ هزار گل فصلی جهت کاشت در میادین و بلوارها در دستور کار قرار گرفته شده است.

شهردار تربت حیدریه گفت: امروز ۳ هزار اصله نهال در پارک جنگلی پیشکوه و همچنین ۵۰۰ اصله نهال در بلوار امام رضا (ع) غرس می‌شود.

کد خبر 5726841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha