سیاوش رهپیک در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکه توسعه سواحل مکران منجر به پیشرفت و توسعه کل کشور خواهد شد، بیان کرد: برای اینکه کار توسعه سواحل مکران منسجمتر پیش برده شود، دولت سیزدهم شورای توسعه مکران را با استناد به اصول ۱۲۷ و ۱۳۸ قانون اساسی به تصویب هیأت وزیران رسانده است.
ره پیک با بیان اینکه، سواحل مکران در حوزه زیر ساختها عقب افتادگی دارد، افزود: رفع این عقب افتادگی فقط با کار مضاعف و جدی گرفتن موضوع قابل حل است.
وی به بررسی دلیل نبود زیرساختهای مناسب در سواحل مکران پرداخت و عنوان کرد: برداشتهای غلط، عدم توجه کافی به اولویت توسعه در این منطقه، تخصیص نیافتن منابع لازم، تکثر در تصمیم گیران، قوانین زیاد و ذهنیتهای شکل گرفته نسبت به موضوع توسعه سواحل مکران از جمله دلیلهای توسعهنیافتگی زیر ساختهای این منطقه است.
ره پیک تصریح کرد: برای ایجاد یک توسعه متوازن باید عموم مخاطبین از مردم گرفته تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی، درک درستی از موضوع توسعه مکران داشته باشند و این وظیفه رسانهها است که تعریف درستی از این موضوع به مردم ارائه نمایند.
رهپیک گفت: برای دبیرخانه، توسعه بخش اقتصادی سواحل مکران مهم و در اولویت است، اما نه به هر قیمتی. مردم منطقه نه تنها نباید از توسعه اقتصادی آسیبی ببینند بلکه میبایست بیشترین بهره را از این توسعه به دست آورند.
وی با بیان اینکه، این توسعه برای همه است پس همه باید در این توسعه مشارکت داشته باشند و تلاش بکنند، خاطرنشان کرد: برای مشارکت پذیر کردن توسعه و آشنا نمودن مردم با ابعاد مختلف آن، نمیتوان از نقش فعالان فرهنگی، هنری و رسانهای غافل شد.
وی گفت: چرخ توسعه سواحل مکران در حال حرکت است و هیچگاه این چرخ از حرکت نخواهد ایستاد.
وی با بیان این عنوان که انتظار داریم سواحل مکران دروازه توسعه کشور باشد و کشور به توسعه این منطقه نیاز دارد تصریح کرد: برآورد ما این است که برای تکمیل زیرساختها زمان زیادی نداریم و با توجه به مجموعه متغیرهای داخلی و بینالمللی در صورت هر غفلتی مزیتهای منطقه دستخوش آسیب خواهد شد.
ره پیک گفت: لازمه پیشرفت در زمان مناسب، تحقق یک مدیریت واحد در منطقه، با قدرت تصمیمگیری و اعمال آن است. با این وحدت فرماندهی، تصمیمگیری و توسعه سرعت مییابد.
نظر شما