۲۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹

برای اولین بار؛

۱۷ هسته فناور در دانشگاه شهید چمران اهواز فعال شدند

۱۷ هسته فناور در دانشگاه شهید چمران اهواز فعال شدند

اهواز- معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز از فعالسازی ۱۷ هسته فناور در این دانشگاه برای اولین بار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کیاست پیش از ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با وجود مشکلات زیاد در دوره جنگ ولی دانشگاه چمران اهواز در رده بندی کلی جزو ۲۰ دانشگاه برتر کشور است؛ همچنین در سال گذشته این دانشگاه جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت ولی با توجه تغییرات معیارها و شاخص‌های اندازه‌گیری در سال جاری رتبه یک مقداری از نظر کلی تنزل پیدا کرد ولی همچنان از نظر کلی جزو ۲۰ دانشگاه برتر کشور است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه شهید چمران اهواز از نظر مهندسی جزو پنج دانشگاه برتر کشور و از نظر کشاورزی هم جزو هشت دانشگاه برتر است، ادامه داد: دانشگاه مسیر و ریل گذاری فعالیت خود را برای تحقق اهداف نامگذاری سال برنامه‌ریزی کرد؛ بسیاری از تحقیقات و پایان نامه‌های متعددی با هدف حل مشکلات استان و تقاضامحور در سال جاری ارائه شد.

کیاست اظهار کرد: سه درصد پایان نامه‌ها تقاضامحور هستند که برنامه‌ریزی شده تا این میزان به ۵۰ درصد افزایش یابد، همچنین مرکز خلاقیت و نوآوری در دانشگاه چمران اهواز وجود دارد که به دلیل مشکلات مختلف تأسیس فیزیکی آن عملاً کامل نبود.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: تا اوایل سال آینده به صورت کامل فعال و از ایده‌های جوانان استقبال و با شتاب دهنده‌ها آنها را برای پیشبرد اهداف کشور هدایت و پرورش می‌دهیم.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد: ۱۷ هسته فناور برای اولین بار در سطح دانشگاه فعال شدند؛ همچنین با توجه به برنامه‌ریزی های صورت گرفته از پتانسیل‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برای حل مشکلات جامعه تلاش می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مجوز ۱۷۰۲۵ استاندارد در تمام زمینه‌های آزمایشگاهی کسب شد که عملاً منبع درآمدزایی خوبی برای استان خوزستان خواهد بود؛ همچنین در زمینه چاپ مقالات حدود ۸۰۰ مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی چاپ و ۷۰۰ مقاله در ISC کسب شدند، سرانه مقاله ما هشت دهم بوده و در مجموع سرانه را به ۲.۵ رساندیم.

کیاست اضافه کرد: نفت دانشگاه را نادیده می‌گیرد؛ دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی با کمک نفت راه اندازی شد که باید سه رشته از جمله مهندسی شیمی را داشته باشد، بعد از آن موفق به دریافت سه پروژه خوب از نفت گرفتیم.

وی گفت: یکی از آنها میدان گازی تنگ بیجار است که شامل پنج بسته کاری بود و بسته کاری اول آن به صورت کامل و موفقیت‌آمیز تمام شد؛ همچنین با اداره اکتشاف هم قراردادهایی داریم و پروژه‌هایی در خصوص ازدیاد نفت داریم که ۲ مورد از آنها به اتمام رسیده و پنج پروژه پژوهشی هم با اداره اکتشاف داریم که به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان و سه میلیون یورو است.

کد خبر 5731411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha