به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: اصحاب رسانه این استان همواره به کمک دولت آمده و برخلاف دشمن که یأس را در بین جامعه پمپاژ میکند مایه امید هستید.
وی افزود: سال ۱۴۰۱ سالی با فراز و نشیبهای بسیار بود، کمکهای دولتی و بانکی زلزله سال ۱۴۰۰ در سال ۱۴۰۱ پرداخت شد و اگر مواردی هست پیگیری میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بارش باران شدید را در مردادماه داشتیم که باعث جاری شدن سیل در برخی نقاط استان شد، تلاش شد این بحران با حضور به موقع مسئولان استانی و کشوری مدیریت شود.
حیدری به قطع شدن چند روزه آب در شهرکرد اشاره و عنوان کرد: این یک واقعه نادر بود که با نجابت مردم و تلاش مسئولان و تکنسینهای چهارمحال و بختیاری برطرف شد و کاری که باید در چندین ماه انجام شود طی چند روز به سرانجام رسید و خط پدافندی آبرسانی به شهرکرد اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: در بهمنماه امسال بارش شدید برف را داشتیم که آن هم با حضور بهموقع نیروهای امدادی که از چهارمحال و بختیاری و سراسر استان به شهرستان کوهرنگ گسیل شدند این مسئله که رحمت الهی برای این استان بود، مدیریت شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به موضوع اغتشاشات که یک موضوع سراسری در کشور بود، اضافه کرد: به رغم گزارشات ارائه شده این معضل در استان با کمترین حواشی به سرانجام رسید.
حیدری با بیان اینکه مسائل مربوط به چهارمحال و بختیاری در جلسات مختلف با وزرا و مسئولان کشوری مطرح شد، گفت: مشکلات استانی ازجمله پروژههایی که سالها راکد بودند و مشکلات بسیاری را برای مردم استان ایجاد کرده بودند هم در سفر ریاست جمهور هم در مقاطع برای دیگر مسئولان کشوری بیان و در این خصوص توجیهات لازم ارائه شد.
وی بیان کرد: پیگیری مسائل استان از بالاترین سطح مسئولان کشور باعث شد برخی پروژههای استانی مهم مثل طرحهای آبرسانی در مدار اجرا قرار بگیرند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در حال حاضر اکثر پروژههای عمرانی فعال هستند و در پروژههای اقتصادی نیز تلاش شد از ظرفیت هلدینگهای مختلف برای فعال شدن بیش از پیش این طرحها بهره گرفته شود.
وی تصریح کرد: با مدیریت صحیحی که صورت گرفت، هیچ اعتباری سال گذشته از چهارمحال و بختیاری برگشت نخورد و این استان در حوزههای مختلف به یک کارگاه بزرگ تبدیل شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از رویکردهای دولت تقسیم منابع بهصورت عادلانه است که در سفرهای شهرستانی که در استان صورت گرفت، این مهم مدنظر قرار داشت.
حیدری ادامه داد: سند توسعه شهرستان کوهرنگ در هیأت دولت تصویب شده است، اعتبارات خوبی برای این منظور تعیین شده و یکی از از مفاد این سند آب است.
وی عنوان کرد: به هر شهرستان در چهارمحال و بختیاری سه سفر رسمی انجام شد و این تنها با هدف ارتباط با مردم صورت گرفته است.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: هیچ استخدامی در استانداری چهارمحال و بختیاری صورت نگرفته و برخی با حکم انشایی در این دستگاه مشغول به کار هستند.
حیدری اضافه کرد: در ۴۳ شهر استان چهارمحال و بختیاری ۱۵ مجتمع دامپروری وجود دارد، همچنین راهاندازی کارگاهها و کارخانههای کوچک در دستورکار است تا نرخ اشتغال در استان بهبود پیدا کند.
وی بیان کرد: مطالبات فرهنگیان که باعث اعتراض آنان شده بود به وزارت آموزش و پرورش منتقل شد و در دولت سیزدهم بیشترین مطالبات فرهنگیان پرداخت شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: برای حمایت از ورزش استان مذاکراتی با کارخانههای بزرگ صورت گرفته تا به این حوزه کمک و تیمهای ورزشی تشکیل شود، در مصوبات سفر ریاست جمهور ۱۶۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای ورزش دیده شده است.
حیدری افزود: در واگذاری اختیارات به معاونین استاندار پیرو کادرسازی هستم از همین رو برخی اختیارات به آنان واگذار شده است، انتصابات در چهارمحال و بختیاری از بسیاری از استانهای دیگر جلوتر است، در انتصابات در این استان سعی شد چند شاخصه ازجمله جوان بودن، پاک دست بودن، جهادی بودن و… مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: به اندازه ۶ سال اعتبار جدید در چهارمحال و بختیاری تزریق شد که این اقدام باعث پیشرفت پروژههای استانی میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: هر ادارهای در حوزه تخصصی خود باید با رسانهها نشست برگزار و اقدامات خود را اطلاعرسانی کند.
حیدری خاطرنشان کرد: یکی از رسالتهای رسانهها این است که اخلاقمداری را ترویج کنند و ورود به حریم شخصی افراد کار صحیحی نیست.
نظر شما