علی دهقان کیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قرار بود ما به التفاوت نرخ ارز به صندوقهای تأمین اجتماعی، لشکری و کشوری و همچنین سازمان بیمه سلامت اختصاص داده شود اما این اتفاق رخ نداد.
وی گفت: در سال جاری نرخ دارو افزایش زیادی داشت به طوری که ۵۰۰ قلم دارو از شمول بیمه خارج شدند و تمام اینها در صورتی است که بیمه شدگان بازنشستگان و کارگران و مشکلات بیشماری برای تأمین هزینههای دارو و درمان خود دارند.
دهقان کیا با اشاره به اینکه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری که در سیاستهای کلی تأمین اجتماعی آمده و به سران سه قوا نیز ابلاغ شده، ایجاد رفاه عمومی و رفع فقر مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: به همین دلیل انتظار میرود مسئولان و تیم اقتصادی دولت و همچنین وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعیین افزایش دستمزدها نهایت دقت لازم را به فرمایشات مقام رهبری، نرخ تورم و سبد معیشت کارگران و همچنین وضعیت اقتصادی فعلی جامعه داشته باشد.
وی گفت: برای توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، تیم اقتصادی دولت باید وارد عمل شود و از این تیم انتظار داریم که بر اساس ماده ۴۱ بند الف قانون، تورمی که مرکز آمار اعلام کرده را مبنای تعیین دستمزد توسط شورای عالی کار قرار دهد.
رئیس کانون بازنشستگان تهران گفت: حداقل حقوق بازنشستگان سبد معیشتی در حال حاضر یک سوم حداقل دستمزد و طبقه متوسط و بالا هم سقوط کردند در این موارد چگونه عنوان مسئولان میکنند که افزایش حقوقها باید درصد کمی زیاد شود.
دهقان کیا هشدار داد: چنانچه توجهی به قانون صورت نگیرد و همچنین سیاستهای مقام معظم رهبری در خصوص تأمین اجتماعی مبنی بر ایجاد رفاه عمومی و خط فقر رعایت نشود هر اتفاقی که رخ دهد مسئولیتش با وزیر و تیم اقتصادی دولت است.
وی گفت: افزایش ۲۰ درصدی اعلام شده هیچ مبنایی ندارد نه بر اساس تورم و نه سبد معیشت است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷ میلیون و ۳۰۰ هزار کارگر و چهار میلیون و دویست هزار بازنشسته به تصمیمات شورای عالی کار چشم دوختهاند و منتظرند ببینند چه افزایشی در انتظار آنهاست آیا این عقب افتادگی تورمها جبران میشود یا خیر.
وی همچنین تاکید کرد: با پلکانی شدن حقوق سایر سطوح نیز مخالفیم چراکه این افراد سالهای سال حق بیمههای زیادی را پرداخت کردند و عدالت نیست که هم اکنون بخواهند حقوق خود را پلکانی بگیرند.
نظر شما