۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴

وزیر مراقب کارت زرد باشد؛

ورزش دانش‌آموزی ۲۲ سال در انتظار انتخاب مدیر درون سازمانی

ورزش دانش‌آموزی ۲۲ سال در انتظار انتخاب مدیر درون سازمانی

انتظار از وزیر آموزش و پرورش این است که این بار برای معاونت تربیت بدنی و تندرستی یکی از مدیران کاربلد و متخصص را از داخل این خانواده انتخاب کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ورزش دانش آموزی سالهاست به دلیل نبودن مدیرانی که شناخت کافی از این حوزه داشته باشند با مشکلات زیادی مواجه شده و هر چند تلاش هایی صورت گرفته است اما به نظر می رسد یک نیروی متخصص که شناخت کافی از مجموعه ورزش دانش آموزی داشته باشد، می تواند شرایط را بهتر کند.

در حالیکه بیش از ۴ دهه است که آموزش و پرورش به فدراسیونها و سازمانهای ورزشی «مدیر» صادر می‌کند ولی خود همچنان در عطش مدیر درون سازمانی برای تشکیلات پرمخاطب ورزش دانش آموزی می‌سوزد و این درحالیست که اخبار غیررسمی بر انتصاب قریب الوقوع هفتمین معاون تربیت بدنی و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از بیرون تشکیلات ورزش دانش آموزی دلالت دارد.

موضوع این است که از سال ۱۳۸۰ که معاونت تربیت بدنی و تندرستی شکل گرفت سجادی، قنادها، کمانه، کیومرث هاشمی، مهرزاد حمیدی و ستاری فر از دانشگاه، وزارت ورزش و مجلس زمام امور این معاونت حساس و پرمخاطب را برعهده گرفتند و مدتها گذشت تا این مدیران برون سازمانی، کمی با ظرافت‌های ورزش دانش آموزی آشنا شوند.

در حالی که انتظار می رفت این بار وزیر آموزش و پرورش به گزینه ای متخصص از داخل خانواده اعتماد کند، باز هم زمزمه ها حاکیست که هفتمین معاون تربیت بدنی و تندرستی وزارت آموزش و پرورش نه تنها خارج از بدنه ورزش دانش آموز است بلکه رزومه علمی و تخصص و تجربه آنچنانی را هم ندارد و این بدان معناست که سریال تلخ آزمون و خطا، هدر رفت منابع مالی اندک، فرصت های بی‌نظیر و استعدادهای ناب و... در ورزش دانش آموزی ادامه دارد.

البته حساسیت این موضوع وقتی بیشتر نمایان می‌شود که بیش از ۵ ماه است معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش سرگردان و بلاتکلیف است. معاونتی که یکی از دفاتر زیرمجموعه اش، دفتر سلامت و تندرستی ۱۴ میلیون دانش آموز و مقابله با تهدیدهای سلامتی مثل اتفاق مربوط به مسمومیت دانش آموزان است،

در این میان نکته قابل تامل این است که خصوصا در سالهای اخیر، معلمین ورزش هم از طرح های ناکارآمد ابلاغی از سوی آموزش و پرورش مثل طرح کوچ خسته شده‌اند و مشتاق هستند بدانند که واقعا معیارهای انتخاب معاون تربیت بدنی و تندرستی وزارت آموزش و پرورش چیست؟

وزارتخانه ای که ۳۳ هزار نیروی متخصص ورزش دارد که بیش از ۴ هزار نفر از آنان دارای تحصیلات تکمیلی و بعضا تجارب بسیار ارزنده مدیریتی هستند. سوای این موضوع باید دید که عکس العمل کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی که تا حالا نسبت به این موضوعات، حساس بوده و سایر نمایندگان دلسوز مجلس، در خصوص انتخاب هفتم آقای وزیر چیست؟

آیا وزیر آموزش و پرورش برای انتصاب مدیر غیر متخصص، کارت زرد دریافت می‌کند؟ آیا مجلس شورای اسلامی در این انتخاب با وزیر همراه است؟

کد خبر 5735929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha