پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰

مدیرکل هواشناسی خوزستان:

سامانه جدید بارشی وارد خوزستان می‌شود

سامانه جدید بارشی وارد خوزستان می‌شود

اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: از فردا سامانه جدید بارشی وارد استان شده و اغلب مناطق را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی تا اواسط روز شنبه جوی پایدار برای استان خوزستان پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان اضافه کرد: پدیده غالب برای این ایام مه رقیق یا غبار صبحگاهی و در برخی ساعات وزش باد متوسط خواهد بود.

وی تصریح کرد: سامانه بارشی از اواسط روز شنبه خوزستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سبزه زاری تصریح کرد: این سامانه در روزهای یکشنبه و دوشنبه سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط تا شدید در اغلب نقاط خوزستان، احتمال ریزش تگرگ در برخی از نقاط و احتمال بارش برف در ارتفاعات خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: با توجه به حجم بارش‌ها طغیان مسیل‌های کوهستانی و رودخانه‌های فصلی و در برخی از مناطق احتمال آب‌گرفتگی معابر شهری وجود دارد.

سبزه زاری گفت: در شبانه روز گذشته آبادان با ۲۶.۷ و ایذه با ۵.۳ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند؛ همچنین در همین مدت نیز حداکثر دمای اهواز به ۲۴.۹ و حداقل به ۱۲.۳ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

کد خبر 5739599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha