به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله وحید خراسانی در بیاناتی توصیههایی به مبلغین ماه مبارک رمضان ۱۴۴۴ داشت که متن آن به این شرح است:
در این ماه مبارک امام زمان (عج) را به مردم معرفی کنید. ماه رمضان بهاری است که در این بهار، دلهای مرده زنده شده و برای پرورش بذر معارف دینی و احکام شرعی مستعدّ میشوند.
مبلغین در ماه رمضان باید بدانند که به چه دعوت نمایند؟ «ادْعُ إِلَی سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ »۱ باید دعوت به سوی سبیل الرب و به حکمت باشد.
حال حکمت چیست؟ یُؤْتِی الْحِکْمَةَ مَنْ یَشَاءُ وَ مَنْ یُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْرًا کَثِیرًا ۲ باید معیّن شود که این حکمت چیست؟ مرجع و ملاک در تفسیر کلام خدا، بیان کسی است که مترجم وحی خداست.
ابابصیر از امام صادق علیه السلام در ذیل همین آیه شریفه نقل میکند که حضرت فرمود: طَاعَةُ اللَّهِ وَ مَعْرِفَةُ الْإِمَامِ ۳
آن حکمتی که دعوت به سوی خدا با آن تحقق مییابد، آن حکمتی که به هرکس داده شود، خیر کثیر است، آن حکمت خود مبدای و منتهایی دارد؛ مبدأ آن حکمت، «طاعة اللّٰه» است و #منتهای آن حکمت «معرفةُ الامام» است.
تمام اساس تکوین و تشریع از یک نقطه شروع و به یک نقطه ختم میشود؛ مبدأ شروع، ذات قدوس حق متعال است و منتهای این خط، امام عصر حجه بن الحسن (عج) است.
تمام همت شما مبلغین باید در اینجا خرج شود این کار شماست: دعوت به خدا و دعوت به ولیّ اعظم خدا کسی که وجود عالَم به او پا برجاست؛ در این ماه مبارک امام زمان را به مردم معرفی کنید!
۱) «با حکمت به سوی راه پروردگارت دعوت کن.» نحل :۱۲۵
۲) حکمت را به هر کس که خواهد دهد و آن کس که حکمت را داده شده است همانا خیری بسیار داده شده است. بقره: ۲۶۹
۳) کافی، ج ۱، ص ۱۸۵؛ محاسن، ج ۱، ص ۱۴۸
نظر شما