پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲

امام جمعه پارس آباد:

ترویج حجاب و عفاف در جامعه سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود

ترویج حجاب و عفاف در جامعه سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود

پارس آباد - امام جمعه شهرستان پارس آباد گفت: حجاب و عفاف هویت دینی و ملی مسلمانان است و ترویج عفاف و حجاب در جامعه سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر باقری بنابی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه پارس آباد با اشاره به اهمیت حجاب و عفاف در جامعه، اظهار کرد: حجاب و عفاف هویت دینی و ملی مسلمانان است و ترویج عفاف و حجاب در جامعه سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود.

وی بر فعال شدن نهادهای فرهنگی برای تبیین حجاب اسلامی تاکید کرد و گفت: مساله عفت و حجاب یک مساله اجتماعی است زیرا بی عفتی و بی حجابی جامعه را به فساد می‌کشد.

امام جمعه شهرستان پارس آباد با اشاره به سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی در خصوص وابستگی اقتصاد کشور به دلار افزود: برخی کشورهایی که مورد تحریم غرب قرار گرفتند با قطع وابستگی خود به دلار و کار کردن با پول‌های محلی، وضع بهتری پیدا کردند که ما نیز باید همین کار را انجام دهیم.

حجت الاسلام باقری بنابی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود بر گشایش در زندگی مردم تأکید کردند و از مسئولان خواستند تا با محوریت شعار «مهار تورم، رشد تولید» برای گشایش بیشتر در زندگی مردم تلاش کنند.

خطیب جمعه پارس آباد بیان کرد: ماه رمضان بهترین فرصت برای تزکیه نفس و نزدیکی بیشتر به خداست و ما باید از این ظرفیت عظیم معنوی برای بالا بردن بعد اخلاقی و معنوی خود و جامعه استفاده کنیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان پارس آباد با اشاره به اینکه حرمت ماه رمضان رعایت شود، اضافه کرد: با توجه به تقارن سال نو با ماه مبارک رمضان حرمت و شأن ماه مبارک رمضان در ایام عید نوروز از سوی همگان باید حفظ و رعایت شود.

کد خبر 5743879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha