علیرضا نظری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال و ضرورت برنامه ریزی برای اجرای فرمان مقام معظم رهبری اظهار داشت: در سال گذشته با توجه به اینکه رویکرد دولت و مجلس این بود که بودجه به نحوی بسته شود که با کمترین کسری مواجه باشد و منابع درآمدی آن به لحاظ ارزی و ریالی تأمین شود، گزارشات پایان سهماهه سوم سال حاکی از این است که این منابع درآمدی محقق شده است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: سال ۱۴۰۱ با کمترین اختلاف تراز بودجهای به پایان رسید که امیدواریم با توجه به بودجهای که برای سال جاری تصویب شد در پایان سال با کسری بودجه مواجه نشویم.
وی ادامه داد: کسری بودجه یعنی خلق پول بدون پشتوانه، تولید نقدینگی و در نهایت تورم که منجر به فشار بر طبقات متوسط و پاییندست جامعه خواهد شد و این مسئله نیازمند مدیریت است.
نظری اضافه کرد: در بحث اشتغال و صدور مجوزها درگاه ملی صدور مجوزها در دستگاههای مختلف فعال و این فرایند تسهیل شد و بساط امضاهای طلایی و رانتها را برچید.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته در حوزه مالیات ستانی اتفاقات خوبی افتاد، گفت: عملاً همه منابع درآمدی دولت در این حوزه محقق شد و در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۰ درصد منابع درآمدی از محل وصول مالیات افزایش یافت و این پیام خوبی است که به جای اتکای اداره کشور به نفت، منابع ملی را به سمت مالیات ستانی ببریم.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: در بحث صنایع خودرویی کشور با عرضه خودروها در بورس باوجوداینکه دلالهای بخش خصوصی عملاً به دلالی دولتی تبدیل شده بود اما مجلس تصمیم گرفت برای اصلاح آن، این عرضه با سازوکار جدید در خارج از بورس انجام شود.
نظری اضافه کرد: تولید برخط که در گذشته به علت کمبود قطعات خط تولید زیر ۱۰ درصد بود امروز بهصورت ۱۰۰ درصدی انجام میگیرد.
وی تأکید کرد: فرایند سرمایهگذاری در کشور وضعیت خوبی دارد و در سرمایهگذاریهای کوچک در شهرکهای صنعتی هم بهرغم همه مشکلات رشد سرمایهگذاری و رشد صدور مجوزها روند خوبی را نشان میدهد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت رشد تولید و ضرورت برنامه ریزی برای رفع موانع تولید در همه بخشها بیان کرد: مشکلاتی وجود دارد که سرمایهگذاران و تولیدکنندگان گلایهمند هستند و باید تلاش کنیم این موانع رفع شوند تا به سمت تولیدات دانشبنیان و رشد تولید حرکت کنیم.
وی با اشاره به اتفاقات خوبی که در حوزه ارتباطات خارجی رقم خورده گفت: ارتباطاتی که در منطقه بین کشورهای همسایه، کشورهای حاشیه خلیجفارس و همچنین کشورهای عضو پیمان شانگهای و منطقه اوراسیا رقم خورده است موجب شد جمهوری اسلامی از وابستگی و انحصار در روابط خارج شود و شرکای جدیدی را در حوزه بینالملل اختیار کند.
نظری تأکید کرد: اگر دولت بتواند مسائل ارزی و نقدینگی را به خوبی مدیریت کند حتماً آینده روشنی پیش رو خواهد بود و آثار اقداماتی که در سال ۱۴۰۱ رقم خورده در سال جدید بیشتر خودنمایی میکند.
وی خاطر نشان کرد: در مجموع هم در حوزه دیپلماسی سیاسی و اقتصادی و هم در حوزه منابع درآمدی کشور اتفاقات خوبی رقم خورده و در حوزه تولید شرایط کشور روبهبهبود است.
نظر شما