به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تیمهای نظارتی استانی متشکل از فرمانداریها، جهاد کشاورزی، صمت، اداره کل غله، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان در این بازدیدها به منظور سهولت دسترسی شهروندان روزه دار و مسافرین استان به نان به عملکرد انبارهای آرد، نحوه آردرسانی به نانواییها و عملکرد واحدهای خبازی نظارت کردند.
وی گفت: تیمهای نظارت بر عملکرد خبازیهای استان مازندران از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پایان نوروز ۱۴۰۲ با اجرای طرح تشدید نظارت از هزار و ۱۸۶ واحد خبازی در سطح ۲۲ شهرستان بازدید به عمل آوردند.
وی افزود: در این بازدیدها که با رویکرد نظارت بر نحوه توزیع آرد، مصرف سهمیه آرد فوق العاده نوروزی و اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان مازندران آغاز شد، مواردی نظیر نحوه توزیع آرد به واحدهای خبازی، نصب بنر کشیک نوروزی جهت معرفی به شهروندان و مسافرین، انجام تراکنشهای متعارف در پخت و عرضه نان، رعایت ساعت پخت نان ابلاغ شده به واحد خبازی، برخورد با تعطیلات خودسرانه، رعایت بهداشت فردی و محیط، وضعیت وزن چانه و… مورد ارزیابی قرار گرفت ۸۱۷ مورد تخلف ثبت و پرونده خبازیهای متخلف جهت برخورد قانونی به دستگاههای مربوطه ارسال گردید.
وفایی نژاد تصریح کرد: طی بازدیدهای به عمل آمده ۶۱ واحد خبازی به دلیل تخلف تعطیلی غیرمجاز، ۱۳۸ واحد به دلیل کسری وزن چانه، ۶۲ واحد به دلیل عدم رعایت بهداشت و ۵۰۵ واحد به دلیل عدم حضور متصدی شناسایی و مراتب برای برخورد قانونی به دستگاههای ذیصلاح ارجاع شد.
وفایی نژاد با اشاره به آردرسانی مطلوب به خبازیهای استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار داشت: همانطور که در ایام نوروز نان مسافرین استان بدون هیچ مشکلی تأمین شد، با رعایت ساعت کار ابلاغی توسط نانوایان استان هیچ مشکلی برای تأمین نان مورد نیاز شهروندان روزه دار در ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه عملکرد هر واحد خبازی از طریق سامانه هوشمند وزارت امور اقتصادی و دارایی پایش میشود اظهار داشت: در صورت بروز هر گونه مغایرت در عملکرد و عدم رعایت ضوابط ابلاغی و انجام تراکنشهای غیرمتعارف در تولید و عرضه نان، سامانه به صورت خودکار سهمیه آن واحد را تعدیل خواهد کرد.
نظر شما