۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۲۲

یک فعال جهادی تاکید کرد؛

نگاه مثبت مدیران استان قزوین به گروه‌های مردمی

 نگاه مثبت مدیران استان قزوین به گروه‌های مردمی

قزوین- مسئول گروه جهادی حصن با بیان اینکه علاقه به کار با گروه‌های مردمی و جهادی در بین مدیران استان قزوین پررنگ است، بر توانمندسازی گروه‌های مردمی و جهادی تاکید کرد.

مونا مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به شعار سال و لزوم ورود گروه‌های مردمی برای تحقق این شعار اظهار کرد: عده‌ای معتقد هستند که حاکمیت یک دست شده و کسی نمی‌تواند نقد کند اما امسال و برای اولین بار مقام معظم رهبری در سخنان نوروزی خود با اشاره مستقیم به مشکلات مردم در سال ۱۴۰۱ انتقادات جدی را نسبت به دولت سیزدهم داشته و خواستار رفع مشکلات مردم شدند.

وی با بیان اینکه شعار سال دو بخش است، افزود: بخش اول شعار سال یعنی «مهار تورم» مستقیم به دولت مرتبط است و مسئولین باید نسبت به آن اقدام کنند اما در بخش دوم یعنی «رشد تولید» دو موضوع متفاوت داریم که مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

این فعال جهادی تاکید کرد: کار تولید یک فرایند بلند مدت است اما مسئله این است که مشکلات فوری و ضروری مردم نباید فراموش شود و مقام معظم رهبری برای حل این مشکلات فوری مدل مواسات را مطرح می‌کنند.

وی تصریح کرد: برخی از گرفتاری‌های مردم اینقدر فوری و ضروری است که باید در لحظه و با کمک‌های مومنانه و مواسات حل شود و اینجا بیش از همیشه گروه‌های مردمی باید نقش ایفا کنند.

مرادی با تاکید بر اینکه نباید فکر کنیم که هرکسی که در حوزه تولید کار می‌کند گره مشکلات مردم را باز می‌کند، تصریح کرد: نگاه مقام معظم رهبری به مواسات و لزوم ورود گروه‌های مردمی به این حوزه ستودنی و با ارزش است

دولت به‌دنبال استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی است

وی بیان کرد: از سوی دیگر تعدادی از گروه‌های مردمی هستند که در حوزه تولید و اشتغال ورود کرده‌اند و همین امروز نمونه‌های موفقی را در قزوین داریم که توسط گروه‌های مردمی اداره می‌شود و سود و منافع آن نیز به مردم بر می‌گردد.

این مسئول تاکید کرد: علی رغم انتقاداتی که به دولت سیزدهم در حوزه معیشتی داریم اما باید بپذیریم که دولت تلاش می‌کند تا از ظرفیت مردم و گروه‌های مردمی نهایت استفاده را ببرد.

وی گفت: هرچند در ماه‌های اخیر این شور و حال دولت در حمایت از این گروه‌های جهادی و مردمی کمی کاهش پیدا کرده اما اصل ماجرا که حمایت از این گروه‌ها است همچنان پابرجا است.

گروه‌های مردمی به سرمایه اجتماعی خود متعهد باشند

مسئول گروه جهادی حصن اظهار کرد: مهمترین پیش نیازی که یک گروه مردمی باید داشته باشد تعهد به صیانت از سرمایه‌های اجتماعی است که با خدمات دادن کسب می‌کند.

وی تاکید کرد: گروه‌های مردمی که در مناطق کمتر برخوردار به مردم خدمات می‌دهند یک سرمایه اجتماعی را برای خود ایجاد می‌کنند و باید نسبت به این سرمایه اجتماعی متعهد باشند.

مرادی ادامه داد: اگر از این سرمایه اجتماعی صیانت و محافظت شود و مردم بتوانند به این گروه‌های مردمی اعتماد بکنند و بدانند که این اعتماد خدشه دار نشده و آلوده سیاست بازی نشده است می‌توان خدمات این گروه مردمی را با مشارکت همین مردم توسعه داد.

مسئول گروه جهادی حصن افزود: گاهی اوقات گروه‌های مردمی در مناطق محروم وقتی خدمات ارائه می‌دهند می‌بینیم که مردم همان منطقه محروم نیز در کنار گروه‌ها قرار گرفته و همراهی می‌کنند و این یک اعتماد و سرمایه گرانبهایی است که راحت به دست نمی‌آید و باید حفظ شود.

وی عنوان کرد: گروه‌های مردمی با مشارکت گرفتن از مردم می‌توانند کارهای بزرگ‌تری را انجام داده و فعالیت خود را توسعه دهند.

حضور گروه‌های مردمی در مناطق محروم امیدوار کننده است

مرادی خاطرنشان کرد: حضور گروه‌های جهادی و مردمی در مناطق محروم مایه امیدواری برای مردم است اما این امیدآفرینی باید در خدمت شعار امسال باشد.

وی با بیان اینکه امسال بیشتر از هر زمانی به گروه‌های مردمی و جهادی در حوزه رسانه نیازمند هستیم، گفت: مقام معظم رهبری در پیام به گروه‌های جهادی تاکید می‌کنند که کارهای خوب را به گوش مردم رسانده و تبیین کنند.

این فعال جهادی با بیان اینکه مردم باید از اتفاقات مثبت در حوزه زندگی خود مطلع شوند، یادآور شد: گروه‌های مردمی باید وارد این فضا بشوند که کارهای خوب را رسانه‌ای کنند تا مردم ببینند.

برخی مدیران اعتقادی به گروه‌های مردمی ندارند

وی با اشاره به نگاه مسئولین استان به گروه‌های مردمی و جهادی گفت: این نگاه در بین مسئولین متفاوت است و همانطور که مسئولینی داریم که خود به دنبال ورود گروه‌های مردمی هستند، مدیرانی را نیز داریم که عنوان می‌کنند اعتقادی به حضور گروه‌های مردمی ندارند.

مسئول گروه جهادی حصن با تاکید بر اینکه خوشبختانه وجهه علاقه به کار با گروه‌های مردمی در استان قزوین پررنگ است، ادامه داد: از سوی دیگر گروه‌های مردمی در استان قزوین باید توانمند شوند.

وی بیان کرد: تعداد زیادی از گروه‌های مردمی را داریم که با اقداماتی مانند موازی کاری انرژی خود را هدر می‌دهند و نیاز است با مهارت‌افزایی و سازماندهی این فضا ساماندهی شود.

مرادی گفت: اگر چاشنی تخصص و توانمندی به انگیزه و توان گروه‌های مردمی در استان اضافه شود موج قوی برای خدمت به مردم ایجاد خواهد شد و اتفاقات خیلی خوبی را شاهد خواهیم بود.

وی در پایان با بیان اینکه گروه‌های مردمی و جهادی بزرگ باید از گروه‌های جهادی و مردمی کوچک‌تر حمایت کنند، یادآور شد: فلسفه وجودی قرارگاه‌های مردمی همین است و باید گروه‌های کوچک‌تر با کمک گروه‌های مردمی قوی و بزرگ تقویت شوند.

کد خبر 5746033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha