به گزارش خبرنگار مهر، محمد وحیدی در جلسه علنی امروز (سهشنبه ۱۵ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در خصوص علل و عوامل تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه ۱۴۰۱ فرهنگیان، گفت: در آغاز کار مجلس در سال جدید به جای پرداختن به امور مهم اقتصادی و فرهنگی، معیشتی و مهار تورم افسار گسیخته باید به علل عدم پرداخت حقوق معلمان بپردازیم.
وی تاکید کرد: درست است که وزارت آموزش و پرورش وزیر ندارد، اما انتظار میرفت که سرپرست این وزارتخانه در مجلس حضور پیدا میکرد که ظاهراً به وی اجازه ندادند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه هم در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش مجلس حاضر نشد و امروز هم به مجلس نیامد، البته شنیده شده که وی استعفا داده است. به اعتقاد بنده حرکت خوبی در حکمرانی است که افرادی که عملکردشان زیر سوال است، خودشان استعفا دهند.
وحیدی ادامه داد: متأسفانه تنگ نظری ۱۰ ساله وزارت آموزش و پرورش و دانشگاهها، نتیجه بروز برخی حوادث تلخ در سال ۱۴۰۱ و هزینهای برای جنگ ترکیبی و بروز بی عفتی هایی شد که امروز شاهدیم و کار ایجابی و فرهنگی آن باید در مدرسه انجام میگرفت.
وی تصریح کرد: قانون رتبه بندی مبتنی بر سند بنیادین مصوب و ابلاغ شد و باید به درستی اجرا میشد، اما با نگاه تنگ نظرانه و خلاف نظر رئیس جمهور به کام معلمان تلخ شد و به سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی معلمان آسیب وارد کرد. افرادی که در وزارت آموزش و پرورش و سازمانهای برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی هستند و دل در گرو حمایت از سند ۲۰۳۰ دارند، در جلسات تدوین آئین نامه رتبهبندی حضور داشتند و نظرات غیرکارشناسی خود را در آئین نامه رتبه بندی نفوذ دادند. مجلس قطعاً پاسخ این افراد را میدهد.
نظر شما