به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی وحدانی فر شنبه شب در دیدار با تعدادی از شاعران کهگیلویه، افزود: ماه مبارک رمضان فرصت معنویت بخشی بوده و همچنین فرصتی است که خداوند رحمان در اختیار انسان قرار داده تا از نسیم رحمت شبهای تفکر بهره بیشتری ببرد.
امام جمعه دهدشت مسئله شعر را زبان گویای همه جوامع بشری دانست و گفت: در تمامی جنگها، صلح، غم و شادی از شعر استفاده میشد.
وحدانی فر با اشاره به دو شاعر ایرانی از جمله فردوسی و حافظ ابراز داشت: یکی برای معرفی ایران از زبان شعر استفاده میکرد و دیگری در واقع با زبان شعر قرآن را بیان میکرد.
وی شعر را یک زبان گویا، تأثیرگذار و برنده خواند و تصریح کرد: این بدان معناست که از شعر به نحو احسن، دقیق و کارشناسانه استفاده شود.
وحدانی فر با یادآوری داستان اهدای پیراهن امام رضا (ع) به یکی از شاعرانی که در وصف اهل بیت شعر سراییده بود به اهمیت و ارزش شعر پرداخت و گفت: شعر اگر دارای مضمون الهی باشد، یک تقویت کننده خوب برای دین در جامعه است.
وی تاکید کرد: وقتی شعر برای دین و اهل بیت (ع) باشد، انسان از اشعار محتشم با وجود نداشتن سابقه شعر لذت میبرد و این عنایت اهل بیت است که چنین جایگاهی کسب میکند.
امام جمعه دهدشت گفت: سبک و نوع شعر باید به سمتی پیش برود که در جامعه مفید و برای ترویج دین الهی باشد.
وحدانی فر با بیان اینکه از زمان ادیان ابراهیمی تا الان دین اینگونه طرفدار نداشته است، ابراز داشت: اسلام نه در زمان حضرت عیسی نه در زمان حضرت موسی این اندازه مبلغ و طرفدار نداشت.
وی خاطر نشان کرد: امروز اسلام به معنای دین در اوج عزت قرار دارد و طرفداران فراوانی دارد و حقیقت دین از بین نمیرود.
وحدانی فر با بیان اینکه شاعر زمانی موفق است که هم زبان شناس و هم تاریخ دان خوبی باشد، گفت: شاعر موفق کسی است که تاریخ اعسار و ادیان را بداند و نسبت به معارف و تفسیر آشنایی داشته باشد.
وی ادامه داد: مطالعه شاعر باید روزانه و به روز باشد و در زمینههای مختلف خود را آماده کند.
نظر شما