پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۳۵

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان خبر داد؛

انهدام ۴ باند سارقین کابل و اموال مسروقه در کرمان

انهدام ۴ باند سارقین کابل و اموال مسروقه در کرمان

کرمان - فرمانده انتظامی شهرستان کرمان گفت: بیش از ۲ تن سیم، کابل و اموال مسروقه در یک دستگاه کامیون کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی پورامینایی گفت: طرح تشدید برخورد با سارقان سیم و کابل برق ازانهدام ۴ باند سارقین کابل و اموال مسوقه در کرمان ابتدایسال جدید با راه‌اندازی تیم‌های ویژه و ضربتی و همچنین گشت‌های تلفیقی با اداره برق شروع و هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی افزود: در ۷۲ ساعت گذشته ۴ باند متشکل از سارقین کابل و سیم‌های برق که تعدادی از آن‌ها از اتباع خارجی بودند، دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با بیان اینکه از ابتدای امسال، ۳۲ نفر در طرح اخیر پلیس شهرستان کرمان دستگیر شده اند، تصریح کرد: متهمین دستگیر شده به ۲۱۵ مورد سرقت اعتراف کرده‌اند.

وی با اشاره به راه‌اندازی گشت‌های نامحسوس در محورهای مواصلاتی و جاده‌ها بیان کرد: این گشت‌ها با فعالیتِ مستمر، امروز موفق به توقیف یک دستگاه کامیونت که قصد انتقال بیش از ۲ تُن سیم‌های مسروقه به یکی از استان‌های مرکزی را داشت، شدند.

سرهنگ پورامینایی تصریح کرد: در این رابطه ۳ متهم دستگیر شدند. او با بیان اینکه سارقین اواخر شب یا اوایل صبح دست به کار می‌شدند، گفت: این اقدام باعث خسارت جبران‌ناپذیر به پیکره سیستم برق و همچنین لوازم الکترونیکی همشهریان بوده است.

کد خبر 5750667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha